Home Gandurile mele Gunther ne aduce piesa verii – No Pantalones

Gunther ne aduce piesa verii – No Pantalones

473
0

Hai că am trăit să o văd și pe asta, o piesă care se cheamă No Pantalones, pe românește Fără Pantaloni. Cine altcineva ar fi putut să aducă așa ceva în prim plan dacă nu marele Gunther, renumit pentru piesele de genul Ding Dong Song. Mie-mi palce Gunther din multe puncte de vedere, dar cel mai important este faptul că are curajul să facă niște piese controversate.

Nu știu dacă asta este piesa verii, titlul l-am pus așa mai mult în glumă. Piesa însă este una destul de bună chiar dacă mulți o vor considera ridicolă. Mie-mi place. Nu e genul de piesă cu tâlc, inteligentă, cu multe versuri, însă Gunther nu a avut niciodată genul acela de piese. Sau din contră, poate că piesa asta are mai mult tâlc de cât cele scrise în zeci de versuri diferite.

Priviți clipul, ascultați piesa și lăsați-mi un comentariu mai jos să-mi spuneți cum vi se pare, care este părerea voastră personală legată de genul acesta de piese.

Previous articleAm ajuns să băgăm lumea-n sperieți prin simplul fapt că e cald afară
Next articleMitică Dragomir a luat 7 ani de pușcărie
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here