Home Gandurile mele De ce nu merită ajutate familiile foarte sărace cu 10 copii

De ce nu merită ajutate familiile foarte sărace cu 10 copii

595
2

copiiDin punctul meu de vedere cazurile sociale care prezintă o familie ce trăiește în sărăcie lucie alături de cei 10 copii, nu merită atenție. Dacă am discuta despre o familie care are 1 (un) copil, aș mai zice.

Orice cuplu are dreptul să facă un copil indiferent de starea materială a familiei, e bucuria lor, și-l doresc. Dar frate, atunci când faci 10 copii deși ești conștient că nu ai ce să le oferi, lucrurile se schimbă destul de mult și eu unul încep să împart acești oameni în două categorii:

  1. Proștii, care nu au auzit de prezervative și au impresia că un copil e un dar de la Dumnezeu. N-au ei treabă cu faptul că nu au cu ce să-i crească. Nu e de ajuns să aduci un copil pe lume ca să-ți rezolvi îndatoririle de părinte, trebuie să-l mai și crești.
  2. Țiganii, care toarnă copii la foc automat ca să aibă motiv să trăiască din mila celorlalți, din ajutorul social și din alocațiile celor 10 copii. Nu le place munca, e mai simplu să ceară de la alții si să toarne copii cu nemiluita.

Acum, sunt sigur că părerile sunt împărțite iar cei cu suflet mare ajută aceste familii mai mult pentru copilași care nu au nici o vină că au niște părinți leneși sau proști. E treaba fiecăruia. Fiecare alege în ce vrea să se implice dar din punctul meu de vedere nu merită să te bagi în așa ceva pentru că oricât ai ajuta, nu vei putea niciodată să-i pui pe picioare, doar nu ești Gigi Becali.

Previous articleGolurile dantelei rochiilor de pe AtmosphereFashion.ro
Next articleDead By Daylight – unul dintre cele mai tari jocuri din 2016
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

2 COMMENTS

  1. Problema la asta este ca, in mare parte is din categoria “tigani” si practic e normal sa te gandesti la copii, dar ca ar trebui sa existe ceva ce sa verifice parintii acelor copii sa aiba grija ca odata ajutati sa ramana asa, sa nu coboare iar la starea anterioare si daca se plang ca nu au job, exista destule zone publice care nu s-ar supara daca ar avea pe cineva care sa le munceasca putin, de ex, aici in Bistrita, lacul de agrement este practic in paragina cu proces de reabilitare in ceva nou, cativa oameni sa lureze la curatarea lui de plante nu ar strica chiar deloc! Cu atata ar accelera procesul de terminare, iar cei ce nu vor sa lucreze sa li se incerce sa li se explice de ce sa nu mai faca copii si daca nu se ocupa de ei nici dupa, macar sa existe o lege ce sa ii pedepseasca dur, sa aiba de ce sa se teama data viitoare cand mai fac un copil aiurea.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here