Golurile dantelei rochiilor de pe AtmosphereFashion.ro

Dantela este o tesatura cu goluri formate din scoaterea firelor din tesatura de baza pe care s-a brodat, dar si din tesutul efectiv al dantelei. Dantelaria este o arta, si iata ca arta se regaseste pe cele mai frumoase rochii pe care femeia le poate purta. Rochiile din dantela pot fi lungi, poti fi rochii scurte din dantela, poti fi si rochii din dantela neagra. Doamnele si domnisoarele care poarta astfel de rochii din dantela devin deosebit de stilate. Adevarul este ca nimic nu se compara cu aceste rochii.

Dantela are ceva aparte, ceva nedefinit, iar rochiile cu dantela brazdeaza in mod artistic pielea femeii, desi acopera suficient de mult incat sa nu fie precum materialele vaporoase, care doar coloreaza si estompeaza, si sa nu fie nici pline de material – care nu face decat sa acopere fara sa scoata in evidenta nicio zona mai sexy.

Prin golurile de la dantela rochiilor, atmosfera se incalzeste suficient de mult


Dintre atatea modele de rochii de dama, rochiile cu dantela sunt deosebite. Dar care ar fi modelele care nu vor da gres niciodata?

· Rochiile din dantela neagra

Depasesc statutul de tinuta office, impun un asemenea stil incat atmosfera devine una vibranta si superlativele incep sa fie rostite

· Rochiile din dantela lungi

Din valurile inspumate ale marii, aceste fiinte sublime, femeile, ies imbracate in rochii lungi de dantela, si altceva nu mai poate fi adaugat acestei imagini

· Rochiile scurte din dantela

Intensifica totul, rumorile insotesc aceste rochii precum o aura vocala, prezenta unei femei purtand o rochie scurta cu dantela va ramane intiparita pe retine

· Rochii elegante din dantela

Aici putem cadea de acord ca este un pleonasm

Dantela pe rochii este mai degraba o tentatie ilustrata in mod decent, este un atribut prin excelenta feminin, inspirand delicatetea voita, aratand o tinuta voluptoasa dar moderata atat cat trebuie. Dantela opreste lucrurile fix unde este totul mai interesant: la granitele curiozitatii, la culmea feminitatii.

Din ce rai coboara rochiile acestea de dantela? Din online

Pentru ca trebuie putina detasare atunci cand femeile isi cauta rochii de dantela sau atunci cand barbatii cauta sa ofere in dar iubitelor lor acest gen de rochii, mediul online este cel potrivit. Dar pana si aici se intampla ca atmosfera sa devina putin mai incinsa. Pe site-ul AtmosphereFashion.ro – ce nume sugestiv! – , asemenea modele de rochii dantelate sunt infatisate in toata splendoarea lor, fiind imbracate de modele care pozeaza in deosebit de multe posturi, cu mainile si bratele pe dupa cap, asezate pe sold, stand in profil, cu spatele, aratand tot ceea ce rochiile cu dantela pot face. Rochiile de dantela disponibile online pe AtmosphereFashion.ro pot fi probate printr-un scroll prelung, pot fi sortate dupa ocaziile de purtare (de birou, de club, de seara, de eveniment si casual).

Oricum ar fi, toate aceste rochii de pe AtmosphereFashion.ro vor fi rochii din dantela elegante si la numai cateva click-uri distanta de momentul imbracarii lor.

Leave a Reply