Home Gandurile mele În sfârșit am reușit să mă urnesc

În sfârșit am reușit să mă urnesc

22
0

De vreun an de zile tot zic că pun bazele primului site în limba engleză și nu mai reușesc să mă urnesc. Mereu mă iau cu lucruri mult mai importante, cel puțin importante la vremea respectivă. Astfel, laptopmagazine.net va fi gata sper eu pe la finalul lunii iunie. Am început deja să scriu articolele de debut, am vreo 5 la număr destul de interesante. Când voi strânge 20 voi începe construcția site-ului în sine.

Va fi un site destinat afilierii Amazon, găzduit prin Statele Unite. Am zis de mult că vreau să încerc chestia asta și cred că ar fi o idee destul de bună să încep acum în această direcție. Nu voi face treaba asta pentru bani, ci mai mult pentru posibilitatea de a lua contact cu exteriorul. Cu timpul cam asta este direcția pe care va trebui să o urmez cu advertorialele, străinătatea. În România toată lumea vrea să plătească munca cu 20 de lei și nu se prea merită.

Laptopmagazine.net va fi un site destinat lumii laptopurilor, așa cum îi spune și numele și va avea drept scop identificarea nevoilor comunității internaționale și ajutorarea acesteia în luarea unei decizii. Nu, nu va fi genul de găinărie specifică României prin care afiliere = prezentare de specificații și cam atât. Am spus de multe ori că în România se face orice numai afiliere nu.

Vreau să construiesc cel mai calitativ site posibil dintre toate site-urile mele pentru că e nevoie de calitate dacă vrei să reușești prin propriile forțe. În străinătate nu există mentalitatea de găinărie, de ciupire, de cookie și așa mai departe. Totul se rezumă la capacitatea ta de a ajuta în luarea unei decizii pentru cineva care nu se pricepe atât de bine ca tine la tehnologie, laptopuri în cazul nostru.

Stay tooned…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here