Home Gandurile mele Încep să devin paranoic din cauza unui cauciuc de la mașină

Încep să devin paranoic din cauza unui cauciuc de la mașină

100
1

cauciucBăi fraților, nu știu voi dacă ați trecut prin așa ceva până acum, însă de ceva vreme pățesc o chestie destul de ciudată la mașină. Am avut pană la un cauciuc, cel de pe spate dreapta și am mers să-l repar. La o vulcanizare un băiat de vreo 18 ani i-a pus un dop care m-a ținut fix o zi. Am mers la altă vulcanizare să schimb acel cauciuc cu totul, să nu mă mai trezesc cu el pe jantă în fiecare dimineață.

Zis și făcut, am mers și am schimbat cauciucul și a doua zi dimineață, ce să vezi, același cauciuc dezumflat. M-au apucat dracii. Ce dumnezeului în 200 de metri să fi făcut din nou pană? Mi se părea ghinionul ghinionului. Am umflat cauciucul și am plecat în oraș. A treia zi pană, a patra zi însă cauciucul era ok. A 5-a zi pană a 6-a zi era ok.

Acuma, eu unul încep să devin paranoia și să cred că vreun vecin umblă pe la cauciucul ăsta și-l dezumflă noaptea, altfel nu-mi explic cum poate o zi să fie ok și altă zi să fie pe jantă? Am zis că-mi cumpăr o cameră DVR să o montez în mașină că altfel nu o scot la capăt cu oamenii ăștia. Voi v-ați mai lovit de o problemă de-asta? Adică să stea cauciucul ok 3 zile apoi pană, apoi pană, apoi iar ok?

Sunt niște babe cam ciudate în zona în care las eu mașina, niște vecini mai dubioși care când trăgeam mașina sub fereastra lor îmi aruncau înăuntru plicuri de medicamente pentru păsări, că aveam pe atunci niște vecini care creșteau găini și rațe în curtea de la bloc. Veniseră la oraș să se pricopsească se pare. Și de-asta, încep să devin din ce în ce mai paranoic.

1 COMMENT

  1. pai daca tu gasesc cauciucul dezumflat apoi il unfli si tine apoi urmatoarea zi e iar dezumflat inseamna ca cineva are de lucru cu roata ta

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here