Eu când am zis că românii sunt prea proști ca să aibă acces la net, nu m-a crezut nimeni…

aminIar au început cretinismele alea cu AMIN. De data asta nu mai este vorba despre poze cu copii morți, ci de poze cu Iisus îmbrăcat în medic, cu adinași și stetoscop, care dacă vrei să te salveze când vei avea nevoie trebuie să comentezi cu amin la poza respectivă. Eu când am zis că românii sunt prea proști ca să aibă acces la net, nu m-a crezut nimeni…

De ce ai scrie amin la așa ceva? De ce ai scrie amin la acele conturi  care postează poze cu copii morți? Care este plusvaloarea, ce se câștigă efectiv? Se pornește o postare care va duce la blocarea contului de Facebook. Dacă postezi poze cu copii morți vei fi raportat și contul va fi suspendat, dacă postezi tâmpenii de-astea cu Iisus în halat de medic nu vei mai putea folosi Facebook din cauza valului de  comentarii. Când ai 18.000 de comentarii la o postare  clar nu mai poți să folosești contul cu pricina din cauza notificărilor. Uite așa rămâi fără Facebook din cauza prostiei.

Din păcate nu se dă un examen psihologic în momentul în care se creează contul de Facebook. Cretinii ar trebui împiedicați să folosească acest serviciu. Nu știu dacă vom avea vreodată o asemenea separare căci cretinii sunt de obicei și dispuși să cheltuie bani pe ceea ce se vinde prin intermediul Facebook.

Când vedeți asemenea conturi nu ezitați să dați raport, să scăpăm de ele cât mai repede și cât mai simplu. Dacă nu dați raport la profilul cu pricina nu va face nimeni nimic. Facebook nu are o armată de oameni care să supravegheze miliardul de conturi active al utilizatorilor săi, însă dacă dați raport cineva se va uita pe acel cont și va lua măsuri.

Leave a Reply