Home Gandurile mele Cum să reușești în viață fără Bacalaureat. 3 idei practice

Cum să reușești în viață fără Bacalaureat. 3 idei practice

486
0

Ce bacalaureat bă? Ia mai dă-l în căcat să-i bată nasul că nu ne trebuie nouă. Se poate reuși în viață și fără carte și o să vă dau 3 idei practice ca să vă demonstrez treaba asta. Ce carte? Cartea e pentru fraieri, pentru proști. Ăia care citește e proști rău nană…

Cred că acesta ar fi discursul perfect al sămânțarului de caldarâm care stă pe banii părinților și nu-i place la muncă, nu-i place la școală. Cum să învețe el? Adică n-a făcut-o timp de 11 ani și se apucă acum în clasa a 12-ea de școală ca să ia bacul? Eee, ce-i nesimțirea asta? Se poate reuși în viață și fără examenul de bacalaureat și vă voi da 3 exemple de meserii pe care le poți practica fără nici o calificare și care aduc munți de bani…

3 meserii bănoase pentru care nu-ți trebuie examenul de bacalaureat

  1. Combinator. Dacă îți place să dai un cric, să iei un cauciuc, cauciucul să-l dai la schimb pe 3 prezoane + o mătură, meseria de combinator te va prinde destul de bine și de ce să nu recunoaștem, este una destul de bănoasă. Păi ce combinator plătește dări la stat?
  2. Curvă la Capatos. Este una dintre cele mai râvnite meserii pentru tinerele domnișoare din țara asta. Ia o grămadă de bani, nu fac altceva de cât să-și arate bucile și sânii prin platourile emisiunilor mondene. În plus, au acces la clienți foarte bogați.
  3. Manelist. Fără număr, dacă îți place să cânți despre dușmani, bani, femei, etc, e clar că ești un manelist în devenire. Nu te îngrijora dacă cumva nu ai voce, există calculatoare. Trebuie doar să fii analfabet și să îți placă să stai printre țigani.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here