De ce nu aș cumpăra niciodată un smartwatch

smartwatchDe vreo câțiva ani e moda asta cu ceasurile inteligente, numite cu multă imaginație „smartwatch”… Din punctul meu de vedere nu există absolut nici măcar un motiv pentru care ar trebui să cumperi așa ceva, de cât dacă ești ceva multi milionar în euro, deși chiar și atunci ai putea să găsești o destinație mai bună a banilor, nu acel ceas inteligent.

Ei bine, în cele ce urmează o să vă prezint cele 3 motive pentru care nu ar trebui niciodată să cumperi un smartwatch… Sunt niște motive destul de logice pe care sunt sigur că toți le-ați gândit până acum…

3 motive pentru care nu aș cumpăra niciodată un smartwatch

  1. Prețurile sunt ridicole. 1500, 2000 de lei pentru un smartwatch de ultimă generație? Mai bine lipsă, eu unul nu mă încumet să dau 2000 de lei pe un telefon, ce să mai zic de ceas?
  2. Nu toată lumea poartă ceas. Nu am mai purtat ceas de când eram prin clasa a 6-a, deci a trecut ceva vreme de atunci. Și nici atunci nu-l purtam cu drag, era mai mult să nu se supere părinții că era cadou și nu voiam să-i fac să se simtă nașpa.
  3. Nu sunt atât de „smart”. Nu au funcții noi, în plus față de telefoane. Atunci, de ce să cumperi încă un telefon doar că mai mic? Ce să faci cu două?

Și cred că aș putea să mai găsesc motive dacă-mi dau silința. Ideea este că nu îmi folosește la nimic. De ce ai cumpăra un ceas care are funcțiile pe care le are și un telefon? Nu e nimic nou, nu e nimic wow… În plus, nici funcția de ceas nu e prea utilă, căci avem ceasuri peste tot astăzi…

 

Leave a Reply