Ce înseamnă să surprinzi o femeie și ce înseamnă să fii banal?

cadouriBărbații nu știu să facă cadouri. Deși sună destul de deplasat, vă asigur că este adevărat. Păi câți dintre voi cumpărați ceva absolut deosebit pentru ziua iubitei? Aceleași flori, aceeași ciocolată. Aceleași haine pentru care i le cumpărați în fiecare an. De ce faceți asta? Există atâtea idei de cadouri pentru femei cel puțin trăsnite, încât nu pricep ce se întâmplă. Chiar așa nu mai există personalitate în breasla asta masculină? Eu cred că există dar de multe ori există anumite limitări.

Dacă sunteți din București, atât tu cât și prietena ta, te poți interesa de niște cadouri super interesante pe http://www.complice.ro. Cu siguranță prietena ta nu a avut niciodată parte de asemenea cadouri și cred cu tărie că va avea parte de experiența vieții ei dacă o să optezi tu pentru un cadou super special. Dacă o să te uiți pe site-ul celor de la complice.ro o să vezi că ai foarte multe variante atunci când vine vorba despre cadoul pentru EA. O să enumăr și eu câteva în cele ce urmează…

5 cadouri unice și extraordinare pentru EA

  1. O rochie de seara unica, creata special pentru EA de designer-ul Deea Buzdugan. Asta dacă vrei să continui tradiția și să-i cumperi haine. Măcar cumpără-i ceva unic și foarte special.
  2. Un zbor cu elicopterul în jurul Bucureștiului. Eu unul mereu mi-am dorit să dau o tură cu elicopterul și mă gândesc la faptul că nu sunt singurul. Mi se pare un cadou super tare.
  3. Dacă îi place tenisul organizează-i un meci amical alături de Victor Hănescu. Cred că dacă e sportivă convinsă e cel mai frumos cadou dintre toate.
  4. Un curs de parașutism alături de un salt la liber de la o înălțime de 4000 de metri. Bine, pentru cei care au prietene mai curajoase, căci e nevoie de ceva curaj pentru asta.
  5. Servicii personalizate ale profesioniștilor din mediul vestimentar + fotografie. Cu toții știm că femeilor le plac pozele, le place să se vadă frumoase. Trimite-o la profesioniști.

Acum analizați și voi cele 5 cadouri de aici și comparați cu un simplu parfum sau o rochie banală… Dacă vreți să surprindeți, acum știți ce aveți de făcut.

Leave a Reply