În baza a ce se fac angajările la firmele de net? (RCS-RDS)

RCS-RDSUltima dată când am avut de-a face cu băieții ce instalează internetul la domiciliu în Drobeta Turnu Severin (RCS-RDS) a fost o comedie totală. Eu unul nu am văzut în viața mea oameni mai prost pregătiți ca angajații acestei societăți, cel puțin în Drobeta Turnu Severin, cel puțin pe sectorul acesta de instalator internet. Cred că RCS-RDS angajează pe cei care o viață întreagă au cărat pită pe la țară sau pe oameni care din păcate nu au nici o treabă cu calculatoarele și cu tehnologia. De ce fac asta? Habar nu am, probabil că plătesc atât de prost încât nu vine nimeni competent.

Așadar au venit băieții ăștia să îmi instaleze și mie pachetul de 500mb/s cu 200mb/s în urmă cu ceva timp, cred că mai bine de 1 an. Au schimbat cablul , au mufat pe ici pe acolo prin punctele esențiale și bun, din 100mb/s cât aveam eu dintr-o dată aveam 100mb/s. Da, nimic schimbat. Atunci, ridicolul a început să plângă în hohote în tabăra RCS-RDS și mi-am pus pentru prima dată întrebarea cum dracului fac ăștia angajările? Ce competențe trebuie să ai ca să fii cablagiu la RCS-RDS?

Pentru că nu se modifica deloc viteza, era bătută în cuie, băieții mi-au spus că e din cauza procesorului meu de la calculator, nu suportă viteze mai mari la internet de 100 mb/s. Procesorul meu adică un G2030 pe soket 1155. Voi vă dați seama câtă prostie zace în oamenii ăștia? Bă frate, dacă nu știi măcar taci din gură, că dacă ești prost și îți mai dai și cu părerea atunci află și cei din jur că ești prost. Dacă taci măcar nu știi de cât tu. Alții aveau conexiuni Gigabit, nu 500 mb ca mine pe vremea când era la modă Pentium 4, sau are cineva impresia că placa de bază cu port Gigabit a fost inventată o dată cu lansarea pachetelor RCS-RDS?

Am văzut că nu am cu cine să mă înțeleg, i-am lăsat să plece. Am sunat a doua zi la relații cu clienții la RCS-RDS și a venit o echipă, a schimbat o mufă în caseta de pe scară și am avut internet de 500 mb/s cu 200 mb/s. Auzi că e limitare de la procesor viteza de la internet… Drace, cocoșat mai ești!

2 Comments

  1. ITsb April 30, 2016
  2. cristina dragomir May 4, 2016

Leave a Reply