Home Gandurile mele 3 probleme de care te vei lovi din cauza proastei organizări

3 probleme de care te vei lovi din cauza proastei organizări

65
0

Organizarea este esențială dacă ești genul de om care vrea să facă ceva în viață, care are planuri destul de serioase și care vrea să evolueze, care vrea ca mâine să fie mai bun de cât astăzi în tot ceea ce face. Evident, eseistă și oameni care nu vor reuși să se organizeze în acest scop deși îți doresc destul de mult evoluția și din această cauză, după părerea mea apar cel puțin 3 probleme destul de importante, pe care le voi dezvolta în cele ce urmează…

3 probleme de care te vei lovi din cauza proastei organizări

  1. Plafonarea la locul de muncă. Puțini sunt aceia care își doresc să aibă același job prost plătit pentru tot restul vieții, există ideea de evoluție înfiripată chiar și în mentalitatea noastră de români mai delăsători. Dacă nu reușești să îți pui viața în ordine și să stabilești anumite priorități, dacă nu te organizezi puțin adică, te vei plafona din punct de vedere profesional.
  2. Eșuarea la examene. De exemplu, examenul pentru permisul de conducere. Orice examen necesită un anumit timp pentru pregătire și anumite exerciții. Dacă nu îți organizezi timpul astfel încât să aloci X ore pe zi pregătirii pentru examen, cu siguranță îl vei pica nu doar o dată, ci de 10 ori, până înveți să te organizezi.
  3. Lipsa stabilității în cuplu. Poate o să vi se pară ciudat capăt merge atât de departe cu gândul, dar da, proasta organizare poate să aducă instabilitatea în cuplu. Păi e destul de logic să apară dacă unul trage hăis și celălalt cea, niciodată ambii către aceeași direcție. Lipsa de organizare îl pune și pe cel de lângă într-o situație destul de dificilă.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here