Home Gandurile mele Giveaway de Paște pe Alexciocan.ro: ChromeCast 2

Giveaway de Paște pe Alexciocan.ro: ChromeCast 2

357
0

Am anunțat pe blog faptul că fac un giveaway de Paște.  Am un ChromeCast 2 pe care l-am cumpărat pentru acest eveniment și câștigătorul va fi ales din cel care a comentat în luna aprilie pe site-ul alexciocan.ro. De asemenea, trebuie să fie și follower de-al mei pe Facebook. Anunț și aici ideea. Deci, dacă vreți să câștigați chestia asta, trebuie să aveți un comentariu pe blogul acela în luna aprilie + follow pe Facebook.

 

Fac chestia asta pentru că nu știu, de multe ori simt că trebuie să dau ceva înapoi comunității. Nu sunt la prima abatere, am mai dat stikuri de memorie, mouși, cărți, toate minunile. Acum am zis să dau un ChromeCast 2 pentru cei care mă urmăresc și îmi citesc balivernele pe care le scriu zi de zi. Ce poți face cu acest ChromeCast 2? Păi e un dispozitiv foarte mișto cu care conectezi televizorul la telefon, sau invers, prin intermediul unui port HDMI.

Mie unul mi s-a părut un dispozitiv super mișto, motiv pentru care l-am cumpărat și pentru voi, pentru cei care mă urmăriți lună de lună pe alexciocan.ro. Repet, ca să îl poți câștiga nu trebuie să faci altceva de cât să îmi lași un comentariu la oricare dintre articolele postate în luna aprilie pe alexciocan.ro și să-mi dai follow pe Facebook.

Câștigătorul va fi ales chiar în ziua de Paște, comentariile se vor închide la ora 23:59 pe data de 30 aprilie, că-i lună de 30 de zile doar. Nu uitați, comentariile trebuie să fie pe acel blog, nu aici.

Previous articleTinerii frumoși și liberi din Drobeta Turnu Severin
Next articleDe unde ne cumparam incaltamintea?
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here