Ruda bârfitoare

Cred că nu urăsc nimic mai mult de cât ruda bârfitoare. Cu toții o cunoaștem, cu toții o avem în familie. Vorbesc despre acea rudă care niciodată nu vă sună, niciodată nu vă contactează. Puteți muri liniștit că ea nu află. În schimb, are tupeul să sune pe alții să întrebe despre voi, lucruri care țin de orice în afară de sănătate.

Cum merge firma, ce bani mai fac și așa mai departe – în cazul meu. Cum e mă posibil să ai atâta tupeu și atâta nesimțire? Nu dai telefon personal să întrebi despre sănătatea omului dar în schimb suni pe alții să îi întrebi dacă-mi merge mie firma? E incredibil…

Până la urmă nu e nimeni vinovat că s-a născut cu asemenea rude. Nu ai ce să faci, de cât să le accepți așa cum sunt și eventual să te ferești cât mai mult de ele. Bine, nu e prea dificil să faci asta din moment ce nu ești sunat niciodată. Poate atunci când se ivește ocazia să vă vedeți față în față, să le reproșați treaba asta.

Evident, puțini vor fi cei care vor avea curaj să facă acest lucru, dar vă spun că este destul de necesar dacă vă deranjează bârfa. De ce mă deranjează pe mine? Păi pentru că pe lângă faptul că rudele astea bârfesc, nici nu te-au ajutat niciodată cu nimic… E prea aiurea.

Eu unul o să încerc pe cât posibil să elimin din viața mea aceste rude bârfitoare care stau la zeci, sute de km depărtare, nu mă sună niciodată dar au grijă să întrebe ultimele noutăți legate de viața mea, de ceea ce fac eu personal.

Leave a Reply