Home Gandurile mele Piedone s-a spălat de păcate. E curat ca lacrima. Candidează.

Piedone s-a spălat de păcate. E curat ca lacrima. Candidează.

98
1

Băi frate, oare câtă nesimțire pot să mai aibă politicienii ăștia de la noi? Probabil că cu cât omul este mai umflat cu pompa cu atât nivelul de nesimțire este mai ridicat. Piedone este cel care a demisionat de la Primărie în București în urma scandalului de la Colectiv. În capul lui s-au spart oalele cu eliberarea de autorizații pe nașpa și a trebuit să plece. Acum, iată-l din nou candidând. Cum e mă posibil așa ceva? Păi gata, s-a curățat de păcate ca un credincios la spovedanie?

Cum e posibil să lase în urmă tot ce s-a întâmplat și să candideze ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat vreodată? Nu pot să înțeleg. E drept, are voie să facă asta, nu îi interzice legea, dar e oare moral? Adică la dracu a mai demisionat dacă acum vrea să candideze din nou? De ce a mai plecat dacă era convins că el nu a făcut nimic greșit? Sau dacă s-a simțit cu musca pe căciulă și a plecat, de ce revine acum? Să stea în banca lui și să lase pe alții să candideze, care măcar nu au avut istoric în domeniu.

Sper ca cetățenii să sancționeze la vot această prezență pe liste a lui Piedone, care după părerea mea, este parte vinovată a tragediei de la Colectiv prin faptul că atunci când a devenit primar nu a luat atitudine să se facă lucrurile cum trebuie, să se controleze tot ce ține de sectorul său. Nu zic faptul că Piedone este de vină pentru ce s-a întâmplat, doamne ferește, zic doar că este parte vinovat pentru modul tacit și pe sub mână cum a condus Primăria după ce a preluat-o. Faptul că a demisionat a fost un lucru bun, toți din acea Primărie trebuiau să o facă dar n-au avut obraz… Nici bun simț…

Previous articleLegea e formulată pentru proști și fraieri
Next articleRuda bârfitoare
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 8 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania, tara noastra.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here