Cei care repară termopane comercializează și montează plase de țânțari

Dacă ai avut vreodată nevoie de plase de țânțari și nu ai știut de unde să le comanzi, ei bine, cei care comercializează si montează plase de țânțari nu-s ușor de găsit. De ce? Păi pentru că sunt destul de ieftine și la noi, în România, oamenii vor să ofere servicii cu care să se pricopsească peste noapte. Puțini sunt cei care oferă toată gama de servicii atunci când vine vorba de termopane iar firmele mici sunt de obicei acelea care se axează pe client, sunt cele care vând și plase de țânțari…

Cine sunt cei care au nevoie de o plasă de țânțari

  1. Cei care comandă termopanele fără asemenea dispozitive. Deși foarte mulți le primesc o dată cu termopanele, mai sunt oameni care se zgârcesc efectiv, ar fi în stare să renunțe și la balamale (am văzut cazuri) doar ca să ia mai ieftin. Ei cu siguranță caută vor avea nevoie de plase pentru țânțari, în cazul în care lasă balamalele la locul lor.
  2. Cei care au fobii. Există foarte mulți oameni pentru care o simplă insectă precum un fluture de noapte poate să devină o adevărată tragedie. De ce se întâmplă acest lucru? Evident din cauza faptului că nu-și rezolvă la timp alături de un psiholog aceste probleme. Dacă ai fobii legate de insecte cu siguranță vei avea nevoie de o plasă de țânțari.
  3. Cei care nu au termopane. Deși pare ciudat, se pot monta plase de țânțari pe ferestre din lemn. Nu are legătură din ce sunt făcute ramele. Se pot monta plase de țânțari moderne pe orice iar avantajul acestora este că se pot scoate foarte simplu și curăța în cadă, cu jetul de apă. Plasele de țânțari prinse cu pioneze pe lemn nu sunt simplu de dat jos/curățat.

Așadar, dacă vă enumerați printre cei de mai sus și vreți să faceți rost de plase pentru țânțari, căutați o firmă micuță care se ocupă și de reparații termopane PVC. Cu siguranță ei vor fi cei care vă vor ajuta. Partea bună este că sunt destul de ieftine și oamenii vor veni personal la montaj. Trebuie date niște găuri, etc. Evident, dacă vreți să le montați voi, cu atât mai bine dar va trebui să aveți ceva scule prin casă și din moment ce există oameni ca mine care n-au nici măcar o șurubelniță, e clar…

Deși mulți spun că aceste plase  de țânțari nu sunt indicate întrucât întrerup fluxul de aer din exterior, părerea mea este că sunt foarte utile pe timp de primăvară și vară când insectele sunt în plin bâzâit. Să nu mai zic de situațiile în care pot intra și șoareci, deși stați la bloc. Păi sora mea nu s-a trezit cu șoarecele în casă deși stă la etajul 1? A intrat pe fereastră, nu avea plasă la geam… Așadar, gândiți-vă la aceste mici avantaje dacă cumva sunteți în dubii.

 

Leave a Reply