Home Gandurile mele Motivul pentru care Apple nu inovează niciodată

Motivul pentru care Apple nu inovează niciodată

368
0

De fiecare dată când Apple vine cu noua versiune de iPhone, se creează o adevărată isterie în jurul acestui eveniment. Toată lumea nerăbdătoare, toată lumea ca pe jar. Oare cum o să arate noul iPhone, oare ce funții noi o să aibă? Toată lumea își pune aceste întrebări din cauza faptului că Apple se auto-intitulează drept o companie care inovează, care aduce noul în societate dar oare este chiar așa? Ei bine, nu prea… După lansare, aceeași poveste mereu: oameni dezamăgiți.

Mereu se întâmplă cum s-a întâmplat cu acest ultim iPhone SE, dispozitive care seamănă foarte mult între ele deși au trecut ani de zile de la lansarea lor. Specificații mult inferioare dispozitivelor Android și cam atât. Dacă stăm să ne gândim mai bine, Apple nu inovează aproape niciodată. Apple încearcă mereu să meargă pe experiența de utilizare și pe optimizarea resurselor. Apple încearcă mereu să scoată și ultima picătură de performanță din niște dispozitive pe care oamenii le considerau depășite de mult. Ideea de bază este că nu toată lumea vrea specificații.

Există foarte mulți oameni care cumpără Apple din cauza faptului că oferă niște dispozitive fără lag, foarte stabile, care nu se blochează niciodată, care funcționează pur și simplu fără greșeală. Dacă se poate dobândi această stabilitate a dispozitivelor cu bani mai puțini, adică folosind componente considerate depășite, de ce să nu o facă? Până la urmă este meritul inginerilor Apple dacă reușesc să reînvie niște componente depășite, nu?

Toată lumea are ce are cu designul până la urmă și aici nu pot să nu comentez și eu. Apple a făcut rahatul praf cu acest iPhone SE, de 4 inch care seamănă leit cu iPhone 5. Parcă te întorci în timp, la vremurile când dimensiunea de 4 inch era suficientă, când în ziua de azi nu ne mai ajung nici 5,5 inch

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here