Despre cei care nu răspund la mesaje

Cred că toți am pățit chestia asta, să trimitem un mesaj cuiva și să primim răspuns instant, mai târziu sau chiar deloc. Totul este în funcție de cât de important ești tu pentru cel căruia îi trimiți mesajul.

Dacă omul ține la tine și te consideră un bun prieten îți va răspunde imediat, indiferent câtă treabă are în acel moment.

Dacă omul nu are chef de tine dar te consideră totuși un prieten bun, îți va răspunde când își va aduce aminte de tine, poate peste câteva ceasuri, poate peste 2 zile.

Dacă ai avut bafta să te înhăitezi cu oameni care nu-ți răspund deloc la mesaje, ghinionul tău, sunt oameni care nu te vor aprecia și nu te vor simți apropiat de-al lor oricât ai face tu pentru ei.

De cele mai multe ori, se întâmplă ca oamenii să nu ne răspundă deloc la mesaje deși în momentul în care ei ne solicită ceva, noi ne facem preș pentru ei și nu-i lăsăm niciodată baltă. De ce se întâmplă chestia asta? Ei bine, e foarte simplu. Oamenii sunt destul de inteligenți, unii inteligenți spre șmecherește. Caută să profite la maxim de o prietenie iar dacă cumva te-a mâncat în fund să te înhăitezi cu cineva care este leneș, cu siguranță  va avea chef de tine doar în momentul în care are nevoie de ceva. În rest, te va ignora total și te va face să te simți un om mic, mărunt, neimportant.

Cei care nu răspund la mesaje după părerea mea ar trebui evitați total, șters numărul din agendă, pus punct. Altfel, vom simți mereu că suntem tratați superficial de niște oameni la care noi de fapt ținem destul de mult și pe care îi respectăm.

Leave a Reply