Alege să lucrezi cu cei mai buni atunci când ai nevoie de o firmă de curățenie la birou

Competitie, competitie, competitie! Este cuvantul cu care ne-am obisnuit de mult!

Aproape orice persoana care locuieste si lucreaza in orasul Bucuresti de ceva timp cunoaste semnificatia acestui cuvant. Si este foarte adevarat ca exigentele astazi sunt altfel decat erau in trecut din multe puncte de vedere!.

Daca detineti o companie si vreti in mod deosebit sa faceti fata competitiei, in domeniul serviciilor de curatenie profesionala va putem ajuta noi. Viva Clean este o solutie buna pentru timpuri dificile intotdeauna!

In primul rand cine suntem noi? Foarte simplu, o companie care va poate oferi servicii profesionale si de foarte buna calitate pentru curatarea spatiilor pentru birouri, indiferent de cifra de afaceri pe care o are firma dumneavoastra. Tot noi va mai putem oferi si servicii de curatenie la domiciliu, inclusiv curatare covoare, mochete, canapele si fotolii.

De ce ne-am implicat in astfel de activitati? In primul rand pentru ca salariatii oricarei companii au nevoie de cele mai bune si sanatoase conditii de munca pentru a face fata provocarilor noi! Lipsa de timp ne afecteaza din ce in ce mai mult pe toti si uneori avem nevoie de cineva care sa se ingrijeasca de probleme importante pe care noi nu le mai putem rezolva singuri.

Ce tip de servicii de curatenie la birou pot fi contractate cu compania Viva Clean? In acest domeniu va putem sprijinii fara a face un efort prea mare cu lucruri precum stergerea prafului de pe birouri cu ajutorul unor solutii speciale statice care au efect un timp mai indelungat, curatarea geamurilor, a usilor, a pervazurilor si balustradelor, curatarea si aspirarea mochetelor pline de praf, a scarilor si a liftului, dezinfectarea clantelor de la usi, curatarea aparatelor de iluminat, a aparaturii IT si multe, multe alte astfel de lucruri.

Stim deja ca nu este nevoie doar de o cifra de afaceri impresionanta si de conditii foarte bune oferite salariatilor nostri pentru a fi in topul companiilor din Romania. Orice companie are nevoie si de o imagine foarte buna pentru a multumi nevoile din ce in ce mai mari ale clientilor sai.

Este adevarat ca exista multe astfel de companii care ofera servicii de curatenie la birou nu numai in Bucuresti. Cu toate acestea putine reusesc sa ofere servicii prompte de o calitate impecabila si putine au experienta necesara pentru a se descurca si ajuta in conditii de competitie foarte ridicata.

Experienta dobandita pana acum si personalul calificat care lucreaza in compania noastra ne ajuta mult sa ne implicam inclusiv in proiecte mari si importante. Nu mai este nici un secret pentru nimeni faptul ca intervenim de mult timp si in situatii de urgenta. Va putem oferi servicii inclusiv in zilele de week-end precum si in perioadele de concedii.

Programul nostru de activitate este zilnic, inclusiv sambata intre orele 8.00-16.00.

Daca o sa va intrebati care este costul unor astfel de servicii va rugam sa ne sunati la numarul de telefon prezentat pe site si va vom face o estimare rapida a pretului in functie de marimea spatiilor care trebuiesc curatate.

Preturile Viva Clean variaza mult in functie de marimea birourilor si de felul in care sunt dotate. Cu aceasta ocazie va spunem doar ca exista si posibilitatea de a contracta abonamente cu frecventa saptamanala, zilnica sau si in week-end care nu sunt foarte scumpe.

Nu trebuie sa existe motive de ingrijorare daca mochetele sunt foarte prafuite sau daca fotoliile nu au mai fost demult curatate. Avem utilaje noi foarte eficiente si solutii speciale care ne vor ajuta sa le curatam bine, iar timpul de uscare nu va fi prea mare.

Prin urmare, daca aveti probleme cu competitorii, sunati la Viva Clean si toate grijile vor disparea doar in catava zile !

 

Leave a Reply