Diverse accesorii pentru masina

accesoriiFiecare om isi protejeaza automobilul cu foarte mare atentie mai ales daca tine la el. De altfel acest lucru este si normal. Astfel exista foarte multe produse care pot fi folosite pentru a ajuta la protectia masinii si mai mult, atat pentru interior cat si pentru exteriorul masinii. Toate aceste produse pot fi gasite online pe site-ul magazinului Ptc-auto.ro.

De exemplu tavitele de portbagaj si tavitele de portbagaj premium. Acestea sunt realizate pentru a se monta in portbagajul masinii asemeni unor covorase auto, unde apoi sunt fixate si prinse printr-un sistem de prindere special conceput. In acest mod aceste tavite vor proteja masina si totodata vor proteja si bagajele din portbagaj. Diferenta dintre cele normale si cele premium este aceea ca cele premium sunt noi pe piata romaneasca, acestea fiind folosite pentru prima data in Occident. Ele iau forma unor piese de tuning deoarece mecanismul si calitatea celor doua este aceiasi, doar ca cele premium pot avea design-uri mult mai atragatoare si mai animate. In plus sistemul de mentinere a bagajelor si de protejare este putin diferit, daca la cele standard se foloseste un material anti-slip, iar la cele premium este forma de diamant care agata bagajele pentru a nu se darama.

Tot de la Ptc-auto.ro se pot achizitiona si covorase auto de calitate. Acestea sunt mult mai bune decat cele universale deoarece se gasesc pentru majoritatea tipurilor de masini conduse in Romania, acoperind o paleta larga de soferi, si se fixeaza direct in masina. Asemeni tavitelor de portbagaj descrise mai sus, si aceste covorase functioneaza pe aceiasi tehnologie, si anume de fixare in podeaua masinii pentru a nu aluneca in timpul mersului si pentru a mentine curatenia, fiind mult mai usor de curatat atunci cand sunt date jos si spalate. In plus, Ptc-auto.ro ofera acum spre dispozitia clientilor posibilitatea de a-si comanda covorase pentru masina din mocheta, personalizate.

Pe scurt, se completeaza un formular in care ai posibilitatea sa-ti alegi presurile auto de care are nevoie, iar in cateva zile se prelucreaza comanda si vi se livreaza direct acasa. Nimic mai greu, doar accesezi site-ul Ptc-auto.ro si comanzi produsele de care ai nevoie, iar un curier ti le va livra acasa rapid si sigur. In acest mod se salveaza foarte mult timp cu care se poti face foarte multe lucruri in secolul vitezei.

Leave a Reply