Spațiu comercial de vânzare în orașul foamei. Preț 300.000 de euro

De fiecare dată când nu am ce face ori am nevoie de o mică pauză de la muncă, intru pe site-uri de genul olx.ro sau lajumate.ro și mă uit printre anunțuri. De cele mai multe ori mă amuz pe seama celor care vor să dea o țeapă, pe seama celor care vor să vândă troacele găsite prin podul casei și așa mai departe. De data aceasta, am descoperit un anunț destul de fabulos, imobiliare.

În Drobeta Turnu Severin, orașul foamei, orașul în care nu se produce absolut un cui, doar se consumă, un om nebun la cap vinde un spațiu = comercial pe strada Numai Pompiliu cu nici mai mult mai puțin de 300.000 de euro. Acum, na, știu că fiecare este liber să își caute prostul, pardon, clientul, dar chiar așa? 300.000 de euro o căsuță de 400 metri pătrați?

Păi în primul rând de ce ar cumpăra cineva ceva în orașul acesta în care toată lumea vrea să vândă tot ce are și să plece unde vede cu ochii? Adică, ajutați-mă să înțeleg și eu. Cu 300.000 de euro cumperi un spațiu comercial în Germania, cred că de două ori mai mare. Să nu mai zic de alte țări… E de-a dreptul incredibil cât de deplasați ți rupți de realitate pot să fie unii, să trăiască așa tot în acea  lume în care imobiliarele erau acea gogoașă ce părea că nu se va dezumfla niciodată.

Oameni nebuni, care vor să se pricopsească din vânzare de nimicuri. Oameni la fel de ieftin și zgârciți precum anunțul gratuit la care apelează când vor să vândă clădiri de sute de mii de lei. Asta e valoarea orașului, găinăria și țărănismul parvenit e la putere și uneori e amuzant, alteori îngrijorător.

Leave a Reply