5 canale de YouTube pe care le urmăresc zilnic

Deși nu par genul care să piardă vremea pe YouTube, vă asigur că urmăresc câteva canale străine destul de interesante. De fapt, sunt mult mai multe de 5 dar nu se postează mereu pe ele, așa că o să discutăm puțin despre canalele pe care le urmăresc și se postează content destul de des, nu are rost să vă dau exemplu de canale ce par părăsite, abandonate ca și proiecte. Așadar să vedem…

5 canale de YouTube pe care le urmăresc zilnic

  1. LinusTechTips – Linus este unul dintre puținii youtuberi care a reușit să mă vrăjească de-a lungul timpului și să mă facă să rămân abonat ani la rândul. Este un canal tech pe care omul și l-a făcut după ce a plecat din cadrul companiei NCIX. Înainte, îl urmăream la NCIX Tips. Linus îmi place pentru că are umor și face de departe cele mai mișto clipuri legate de lumea calculatoarelor. Unboxings, desktop build-uri, tutoriale și așa mai departe.
  2. AtheneWins – Athene, sau pe numele său Bachir Boumaaza, este un youtuber belgian care și-a dedicat viața filantropiei și ajutorării celor aflați în nevoie. Nu puține au fost campaniile lui pentru strângere de fonduri pentru țările de lumea a 3-a și nu numai. Deși pentru mulți pare o persoană controversată, Bachir este genul de om care pune umărul efectiv la construirea unei lumi mai bune. Și de-asta îl admir.
  3. Maxxarcade – omul care repară orice și face și clipuri pe tema asta. Nu lipsesc bineînțeles testele calculatoarelor luate de la tomberoane, construcția de calculatoare noi, reparațiile de calculatoare și așa mai departe.
  4. Oleg Brega/Școala Curajului – Pe Oleg l-am descoperit în urmă cu mulți ani și m-am abonat la canalul lui pentru că am observat un lucru destul de interesant; dorește la rândul său o lume mai buna și mai ales corectă. Din Chișinău de origine dar și cetățean român, Oleg se luptă cu corupția și nedreptatea de ani de zile și urmăresc clipurile lui destul de des.
  5. Swiftyirl – americanul al cărui stil de viață m-a fascinat întotdeauna. Dacă cineva ar fi spus în urmă cu 10 ani că oamenii ar fi putut să trăiască din pasiunea lor pentru jocurile pe calculator, probabil că mulți ar fi râs. Iată că totul este realitate, Swifty este unul dintre puținii youtuberi sponsorizați de Razer back in the days ce a reușit să își vadă visul cu ochii și să reușească să se întrețină postând clipuri pe YouTube.

 

Leave a Reply