Home Gandurile mele Îmi pare rău că nu pot ajuta mai mult

Îmi pare rău că nu pot ajuta mai mult

44
0

Există o categorie de oameni, printre care mă număr și eu cu mândrie, ce își doresc mereu să ajute. Din păcate, am ajuns la concluzia că oricât ai ajuta, niciodată nu este suficient. De ce nu este suficient? Păi pentru că există atât de mulți oameni care au nevoie de ajutor și atât de puțini cei care au puterea și mai ales voința de a ajuta. Dacă rația aceasta a ajutorului ar fi puțin mai mare, și să fie venit din partea tuturor oamenilor, cu siguranță am reuși să facem lumea un loc mai bun.

Îmi pare rău că nu pot ajuta mai mult. De multe ori mi-aș dori să fiu milionar în euro doar ca să pot aduce bucurie pe fețele unora și altora atunci când ajut cu câte ceva. Mă hrănesc cu bucuria din ochii celui care primește și din păcate nu pot să ajut pe toată lumea. Săptămâna trecută am fost pe la pădure și am văzut un tânăr care căuta prin tomberoane. Din păcate nu aveam nici un ban la mine ca să îl pot ajuta. Mi-a părut rău. Am plecat din pădure și am ajuns în port… Mă duc în port să mai stau puțin să mă relaxez. În port ce să vezi? Același tânăr care se spăla pe dinți la o cișmea publică, probabil găsise ceva de mâncare prin tomberoane.

Am avut așa un sentiment de frustrare totala, adică uite frate un om care vrea să își depășească condiția și încearcă pe cât posibil să aibă grijă de el și de sănătatea lui și eu unul nu îl puteam ajuta cu nimic. M-am simțit ca dracu, nu aveam nici un ban la mine să îi dau. Nu îl puteam ajuta cu nimic. Din păcate, oricât ai vrea să ajuți, nu te poți ocupa de toată lumea.

 

 

 

 

Previous articleDespre cei care parchează ca muia
Next articleViață de câine
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 8 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania, tara noastra.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here