Home Gandurile mele Samsung Galaxy Grand Neo Dual Sim – cel mai rezistent telefon pe...

Samsung Galaxy Grand Neo Dual Sim – cel mai rezistent telefon pe care l-am avut vreo data

141
0

Samsung Galaxy Grand Neo Dual Sim este cu siguranta cel mai rezistent telefon pe care l-am avut pana acum din doua motive mari si late:

  1. Niciodata nu am tinut un telefon mai mult de 6 luni iar Samsung Galaxy Grand Neo Dual Sim se apropie deja de 2 ani.
  2. Este incredibil de rezistent la socuri fizice…

Mi-am schimbat obiceiul de a mai vinde telefoanele mobile la scurt timp de la achizitie pentru ca de data asta am optat pentru ceva nou. Nu se merita sa vinzi lucrurile pe care le cumperi noi intrucat cel care le cumpara nu se bucura de o functionalitate 100% indiferent despre ce e vorba si astfel nu se merita.

Stiu ca asa se formeaza piata second hand, insa in scurt timp de la achizitie am schimbat foaia, mi-am schimbat punctul de vedere referitor la piata second hand smartphone. Din punctul meu de vedere, nu se merita sa mai investesti bani in telefoane second hand.

Samsung Galaxy Grand Neo Dual Sim a luat trante dupa trante, mi-a cazut acum un an de zile in spatele cabinei de operator GPL in care lucram si s-a spart touchscreen-ul la el ca e din sticla.

De atunci tot a mai incasat ba o cazatura, ba doua, ba o tranta intentionata, ba pumni ca am obiceiul asta cand pierd pe la Soccer Stars si asa mai departe. Si uite ca rezista vitejeste.

A damblagit el oleaca in ceea ce priveste bateria, insa deh, e batran totusi si il forjez zilnic cu 3G + Bluetooth + Radio Online…

Samsung Galaxy Grand Neo Dual Sim este cu siguranta cel mai rezistent telefon pe care l-am avut vreo data, si ca longevitate si ca rezistenta la socuri mecanice.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here