Home Gandurile mele Nu te simti bine pana nu infigi un carucior in fundul cuiva,...

Nu te simti bine pana nu infigi un carucior in fundul cuiva, nu?

53
0

Cand vad ca e aglomeratie pe la hipermarketuri ies direct, nu mai stau intrucat risc sa bat pe cineva acolo. Pe langa idiotii care isi lasa carucioarele in mijlocul culoarului de nu mai are nimeni loc sa treaca, mai sunt si cei care te impung cu caruciorul in fund atunci cand esti la casa de marcat si iti pui produsele din cos pe banda. Daca ar putea ar trece peste tine, te-ar calca in picioare doar ca sa isi impinga ei cosul jumatate de metru mai in fata.

Nu stiu de ce fac asta, ori nu au simturile motrice destul de dezvoltate si nu isi dau seama cand caruciorul lor se propteste in ceva, ori o fac intentionat ca sa te avertizeze ca ei se grabesc si ca la fel ar trebui sa faci si tu, sa nu o mai lalai si sa dureze doar 3 secunde operatiunea de a-ti pune produsele pe banda, de a le plati, de a le lua de pe banda… Intr-o zi m-am si luat de o nesimtita care m-a lovit de vreo 3 ori cu caruciorul fara sa inteleg de ce.

Da frate, pur si simplu statea in spatele meu si impingea caruciorul peste mine. A treia oara m-am luat de ea si am facut-o sa iasa de la coada si sa se duca la alta casa de marcat. Pai sunt chiar nesimtiti, dupa ce ca e spatiul mic si ne ingramadim ca oile proaste sa dam bani, ne mai calcam pe nervi si cu gesturi de-astea de animale prost crescut… Stati ba acasa daca nu sunteti in stare sa va purtati civilizat, daca nu sunteti in stare sa sesizati cand deranjati pe cineva… Probabil nu v-a facut nimeni observatie pana acum…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here