Ma distreaza paiatele care vor sa para femei la 17 ani

Mergi pe strada si le vezi peste tot, mai ales prin preajma liceelor. Sunt acele fetite care se machiaza si care se imbraca de parca ar avea 25 de ani… Vor sa arate ca niste adevarate dive, super modele, cand de fapt ele abia si-au luat buletinul.  Nu discutam astazi despre cele de 12 – 13 ani, ci despre cele de 16 – 17 ani, un palier destul de interesant.

Aici incep sa apara caracterele ingamfate care dupa atata lauda pe Facebook chiar incep sa creada ca-i si adevarat ce le scriu toti ratatii labagii “frumoasa” “foarte frumoasa”, “esti bomba”, etc… Texte de-astea maneliste vreau sa zic…

Pai mai fratilor, cand tarancile vin de la Ududoaia din Deal si dau de civilizatie, incep sa se creada orasencele lu’ peste prajit. Daca mai dau si peste ceva haita de puleti care ar vrea si ei sa dea macar o limba si incep sa le laude de dimineata pana seara pe Facebook, e clar ca acestor paiate nu le mai ajungi la nas nici cu prajina.

Cam asta este caracterul fetelor de 16 – 17 ani, cu nasul pe sus si proaste de dau in gropi. Evident, nu bagam pe toate in aceeasi oala, insa cu siguranta 90% dintre tinerele din aceasta categorie de varsta aici se incadreaza. E de ajuns sa te uiti la ele cum incearca sa para ceva ceea ce nu sunt ca sa iti faci o idee.

Toate umbla rujate pana in varful capului, cu haine de parada modei, cu posete care mai de care mai tampite… Probabil asa au vazut ele ca se merge pe centura si au adus obiceiul si in civilizatie, ca centura e oleaca mai departe de oras, mai inspre sat…

Leave a Reply