Home Diverse Cat de dificil este sa gasesti un motocultor de calitate in magazinele...

Cat de dificil este sa gasesti un motocultor de calitate in magazinele din oras?

580
0

Pentru ca iarna inca nu s-a instalat in adevaratul sens al cuvantului, am pornit alaturi de unchiul meu sa cautam un motocultor pentru la tara. Pamantul trebuie lucrat in primavara si am profitat de faptul ca nu este zapada pe munte ca sa facem un drum pana acolo sa vedem cum se prezinta situatia.

Am decis sa cumparam cum motocultorul pentru ca sunt preturile mai mici fata de sezonul muncilor agricole, asa ca am pornit la drum sa cautam. Am inceput cu magazinele din profil din oras, intrucat acolo eram siguri ca vom gasi ceva mai de calitate. Ei bine, n-a fost asa…

Am mai cumparat noi in urma cu 2 ani o drujba tot pentru la tara din acele magazine de profil din oras si am fost multumiti. De data aceasta, nu s-a mai intamplat acelasi lucru, intrucat nu mica ne-a fost mirarea sa vedem ca lucrurile de calitate au fost inlocuite cu niste chienzarii ieftine…

Care este ideea cu acest motocultor: costa o gramada de bani si trebuie sa te asiguri ca pui mana pe ceva de calitate, nu pe o chienzarie care-ti va functiona doar un sezon. Am dost destul de dezamagiti de transformarea pe care magazinele din oras au survenit-o intr-un timp de doar doi an…

Am mers apoi pe la magazinele de bricolaj. Acolo, treaba era si mai catastrofala. China in persoana si-a facut aparitia pe rafturile special amenajate pentru agricultura. Bine, aici ne cam asteptam noi sa existe asemenea probleme, aici nu am fost surprinsi de situatie absolut deloc.

Am plecat resemnati acasa in ideea ca ne vom uita pe internet de ceva motocultor. Dupa ce am mancat putin, am inceput sa cautam pe net pana ce am dat de magazinul tehnicbazar.ro. Aici am gasit un motocultor la pret destul de bun care ne-a incantat pe amandoi, si nu e chinezarie.

Dupa ce am vazut preturile din online ne-am dat si noi seama cat de mult adaos au magazinele din oras. E incredibil. Sa vezi  scule de calitate la pret de China de oras e ceva destul de surprinzator… Sunt sigur ca si in online exista adaosuri mari, iar magazinele din oras au de platit chirii, insa nu cred ca se justifica.

Am facut comanda online si motocultorul ne-a fost trimis prin curier. Livrarea a fost destul de ok si rapida, lucrul de calitate. De acum inainte, cand o sa mai avem nevoie pe la tara de ceva utilaje destinate microagriculturii, cu siguranta o sa stim la cine sa apelam. Nici vorba sa mai pierdem vremea prin oras.

Bine, e posibil ca in orasele puternic industrializate sa existe niste preturi ceva mai mici prin magazinele din oras intrucat se cumpara mai des si mai mult, insa in Severin, bate vantul in tot ceea ce priveste oferte serioase pentru cei interesati de microagricultura.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here