Cum se parcheaza la Severin

In drum spre casa, am facut poza asta. Nu am putut sa ma abtin sa nu o pun pe net. Exista oare vre-un cititor al acestui blog ce poate sa imi spuna sa imi spuna si mie ce te poate determina sa lasi masina asa cand strada e libera in intregime? Cum sa lasi ma masina cu 3 sferturi de roata pe bordura? Cat de superficial trebuie sa fi sa faci asemenea tampenii? Eu unul chestiile astea le vad drept  niste exemple negative pentru societate si imi pare rau ca fac parte in aceasta comunitate.

Dupa numar, pare sa fie din Bucuresti, la fel si dupa obicei. Numai pe la Bucuresti am mai vazut handicapati de-astia care lasa masinile si-n dunga daca e nevoie. Problema e ca eu pe omul asta nu il inteleg. Adica avea toata strada libera si cand spun toata, chiar inseamna toata. Si a ales sa lase masina asa suspendata, intr-o rala. Eu inteleg faptul ca e un Duster, masina de teren, dar nu-mi spuneti ca nu a simtit bordura de 15 centimetri. Daca era Land Rover mai ziceam, insa Duster numai off road nu e.

Si oricum, cand s-a dat jos nu a vazut ca a cocotat masina-n copac? Ce Dumnezeului? Nu situ, eu unul sunt destul de atent cu masina cand o parchez. Imi place sa fie dreapta in primul rand, aproape lipita de bordura. Niciodata nu ma urc precum maimuta in copac cu masina cu tot. Daca din intamplare ceva nu e in regula cu parcarea, ma urc inapoi si asez masina cum trebuie, nu o las ca handicapatul. Se pare ca unii nu au aceeasi parere si sunt in stare sa o lase oricum. Pacat ca nu vine Politia sa le dea cate o amenda…

2016-01-13 18.43.56 parcare

Leave a Reply