Home Gandurile mele Cat ar trebui sa tina carpeala?

Cat ar trebui sa tina carpeala?

736
1

In urma cu 2 ani, ultima data cand am dus masina la service, am primit-o inapoi cu alternatorul defect. Avand antecedente cu mecanicii care-ti fura de prin masina lucrurile pe care le lasi, am zis ca mi l-au schimbat ei acolo cu unul defect. Nu am reusit sa aflu adevarul, intrucat nu m-am apucat sa fac semne pe toate piesele motorului sa ma asigur ca nu mi le schimba cineva la service.

Am reparat atunci alternatorul, m-a costat cu 100 de lei. Si ghiciti ce? S-a stricat din nou in urma cu cateva zile. Acuma, stateam si ma intrebam. M-a tinut bine 2 ani de zile carpeala? Sau cat ar trebui sa fi tinut? Un alternator nou n-aveam cum sa cumpar. Cine e nebun sa dea 1500 de lei pe un alternator nou cand masina face 3000 de lei toata? Bine, sunt nebuni care fac si treaba asta, sa fie sanatosi.

Am avut atunci alternativa sa cumpar unul din dezmemebrari cu 150 de lei sau sa il repar pe acesta cu 100 de lei. Am zis ca daca ma duc la dezmembrari, am ocazia sa iau unul la fel de varza ca si al meu sau cine stie, poate si mai varza. Asadar, am ales sa il repar pe cel pe care il aveam. Eu unul cred ca a fost o decizie buna, intrucat 2 ani pentru o carpeala de 100 de lei e destul de bine. 4 lei/luna am cotizat la alternator daca faci calculul, 100 de lei / 24 de luni.

Intrebarea e ce fac acum? Probabil nu mai merge carpit inca o data. Voi fi nevoit sa imi incerc norocul la centrele de dezmembrari. O sa rog oamenii sa mi-l desfaca sa-l vad inauntru, sa ma asigur ca e in regula si rotorul si toate chestiile.

Previous articleFacem copii ca sa scapam de saracie?
Next articleServicii de top in domeniul funerar de la Funerare Alexandru
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here