N-am prea vazut rusi prin Europa

Tot privind pe la stirile CNN, tot vazand pe net clipurile acelea cu refugiati, mi-am pus si eu o mica intrebare si anume: oare cati rusi sunt in Europa? Intrebare de 100 de puncte… Ei bine, am tot citit pe net si am ajuns la concluzia ca nu prea sunt.

Nu sunt nici in Romania, nici in Germania, in Statele Unite la fel, foarte putini spre deloc… Si te intrebi oare de ce?  Ca salariile in Rusia nu sunt mult mai mari de cat cele din Romania… Cred ca au undeva pe la 500 de dolari salariul mediu…

Nu stiu ce se intampla cu ei de accepta sa munceasca pe bani asa putini. Probabil ca sunt foarte rupti de realitate si accepta sa traiasca pana la adanci batraneti pe nimic. Poate ca nu sunt lasati sa plece, sa nu uitam ca Rusia nu e tocmai o tara democratica cu toate ca Putin cam asta sustine…

Actiunile sale il cam tradeaza insa. Nu poti avea baza in Putin niciodata….Sunt curios ce se intampla cu rusii, de ce nu ii vezi la fata pri Europa, probabil ca se doc prin Asia? Sa fie navalie de rusi prin Japonia si China? Habar nu am si  o sa incerc sa aflu cat de curand. Voi ce credeti?

Care credeti ca este problema pentru care nu vezi la fata rusii in Europa? Nu vor ei sa vina? Nu sunt lasati sa vina? Nu ii intereseaza sa vina sau prefera sa mearga prin tarile din Asia? Daca gasiti vre-un rus in Europa, sa nu-l ucideti, capturati-l caci am vrea sa il studiem cu totii in laborator 😀 (joke)

Leave a Reply