Vrei o casa moderna? Incepe cu corpurile de iluminat

Am vazut destul de multe case pana acum, amenajate si in stil modern si in stil retro si am ajuns la concluzia ca unii habar nu au pe ce lume traiesc. Adica frate, daca te apuci sa faci ceva, fa pana la capat, nu doar pe jumate. Am vazut atat de multi oameni care de exemplu si-au amenajat foarte modern casele si la final au dat cu boata-n balta cu corpurile de iluminat. Pur si simplu in loc sa cumpere corpuri de iluminat moderne la Magicled.ro au ales sa mearga in piata si sa cumpere o lustra oribila, probabil cea mai ieftina lustra posibila pe care au gasit-o…

Ei bine, nu. Nu se face asa ceva. Adica daca te apuci sa amenajezi modern o casa, incepi intai si intai cu corpurile de iluminat. Unii oameni nici macar nu isi dau seama cat de mult poate sa faca diferenta de aspect o lustra prost aleasa, care nu se imbina cu stilul modern sau pur si simplu cu stilul camerei. De asemenea, am vazut destul de multi oameni care merg pe vechile becuri dupa ce isi amenajeaza modern totul. Pai frate, vrei casa moderna si ai becuri cu 70 de bani?

Pai si atunci ce inseamna becuri moderne? Becuri moderne inseamna becuri cu led. Daca vreti sa vedeti cum arata un bec modern, vedeti aici un bec cu led de la Magicled. Becurile cu led consuma mult mai putin si culmea, dau o lumina mult mai intensa. Practic nu exista nici un motiv pentru care ar trebui sa pastrati becurile clasice in case dupa ce le-ati renovat si le-ati modernizat.

De asemenea, in functie de stilul casei, puteti opta si pentru becuri decorative la homeX. Daca stilul va permite, cu siguranta puteti opta pentru ceva mai ciudat. Jucati-va cu formele si cu posibilitatile, insa nu depasiti limitele bunului gust. Asta cred ca este cea mai importanta problema a romanilor, nu au bun gust atunci cand amenajeaza. Din acesti motiv se uita detalii precum becurile moderne atunci cand se renoveaza si asa mai departe… Se gandeste foarte superficial, toata lumea uita ca mai are si corpuri de iluminat in incinta pe care trebuie sa le schimbe.

Leave a Reply