Cum sa mentii Page Authority in jur de 30

Multi m-au intrebat cam ce Page Authority trebuie sa ai pentru a primi multe adevrtoriale de scris. Ei bine, in primul rand sa explicam ce inseamna Page Authority.

Page Authority inseamna autoritatea paginii, cu cat un site o sa fie mai important si mai interesant pentru Google, cu atat o sa aiba Page Authority si Domain Authority mai mari.

Cele doua cifre cresc datorita linkurilor de calitate si cam atat…

Deci, ca sa faci Page Authority in jur de 30, trebuie sa fii foarte atent la linkurile pe care le pui pe site si la linkurile care iti vin din alte parti. Din punctul meu de vedere, trebuie sa fie putina diversitate.

Ai nevoie si de linkuri de la site-uri mult mai importante ca al tau, dar si de la site-uri micute eventual nou descoperite.

Daca scrii multe advertoriale, tine minte sa mentii o ratie de 3:1 non advertoriale-advertoriale ca sa nu cazi in latura spamului. Daca te ia Google la ochi de spammer, ai pus-o…

Cum poti face rost de linkuri? Pai destul de simplu, poti comenta cu blogul tau pe site-urile altora. In acest mod construiesti autoritate, lumea afla de tine, de site-ul tau.

Vei putea sa mentii destul de simplu un site cu 30 PA atata timp cat te ocupi de popularitatea lui online. Cu cat un site va fi mai popular online cu atat va fi mai de incredere pentru Google.

Vei avea mai multe vizite si vei reusi sa vinzi probabil niste advertoriale mai multe si mai scumpe… Nu uita sa creezi site-ului o imagine populara pe nisa pe care activeaza dar si in general.

Nu trebuie sa te opresti la a primi linkuri doar de la site-uri tech daca ai un blog IT de exemplu…

Leave a Reply