Dovada ca femeia in anul 2016 reuseste tot ceea ce isi propune. Despre Carmen Orban

S-au dus vremurile in care femeia trebuia sa fie casnica. Ocupatia asta de casnica era cel mai evident exemplu de plafonare la care un om putea sa acceada. Ani de zile, femeia trebuia sa stea acasa pentru a-si creste copiii, fiind privata de tot ceea ce inseamna dezvoltare a carierei sau chestii de genul. Ei bine, iata ca in prezent lucrurile s-au schimbat destul de mult si femeia moderna reuseste sa isi depaseasca conditia si sa isi creasca copiii in paralele cu o cariera de succes. Carmen Orban este cel mai bun exemplu.

Carmen Orban este manager pentru IC Fundeni si mama a doi copii. Din start, avem in fata ochilor o femeie care nu se duce la job in paralel cu cresterea copiilor, ci conduce. Conduce un institut medical, conduce in viata privata si reuseste sa isi creasca doi copii fara ca acestora sa le lipseasca nimic. Va recomand sa cititi articolul despre ea aparut in business24.ro. Este cel mai clar exemplu de femeie puternica, capabila sa isi depaseasca conditia si sa aiba succes pe toate planurile.

Despre Carmen Orban nu scriu doar ziarele business, aceasta este prezentata destul de frumos si pe innovativehealth.ro. de fapt, cine ar putea sa scrie ceva de rau despre Carmen Orban? Cine ar avea argumente la cate titluri si lucrari stiintifice are? Ma bucur sa vad totusi ca inca mai exista oameni de asemenea calibru in medicina romaneasca pentru ca majoritatea celor care erau de acest nivel s-au dus sa munceasca prin strainatate pe mult mai multi bani. E dreptul lor, insa noi cui ramanem?

Nu stiu cui ramanem noi, insa cu siguranta mai sunt cativa medici exceptionali precum Carmen Orban, desi aceste cazuri sunt parca atat de putine, mai sunt… O sa mai prezentam si alti oameni minunati in articolele viitoare pentru ca merita un plus de publicitate doar pentru faptul ca au ales sa ramana. Puteau sa plece si ei si sa ne lase pe cap cu toti incompetentii. Nu a fost asa, iar eu unul simt nevoia sa ii mai premiez din cand in cand pentru alegerea lor, macar cu un articol de prezentare…

Leave a Reply