Home Diverse Tranzactioneaza cu Nuntius

Tranzactioneaza cu Nuntius

465
0

Pe piata tranzactiilor din Romania incep sa apara din ce in ce mai multi clienti de trading si la un moment dat, cei care se ocupa cu asemenea lucruri nu mai stiu ce sa mai aleaga. Exista atatea site-uri, atatea platforme, incat la un moment dat te blochezi. Toate sunt acreditate si opereaza sub supravegherea comisiei Pietei de Capital din Atena. Astazi, o sa va prezint Nuntius.ro, ultima gaselnita in materie de tranzactionare online. Daca nu ai auzit de ei si activezi in domeniu, acest articol sigur te va interesa.

Nuntius Brokerage & Investment Services S.A pe numele complet, membra a Bursei de Valori din Atena si a Fondului de Garantare Comun, ofera unele dintre cele mai bune conditii si preturi pentru cei care doresc sa investeasca pe Bursa de Valori din Atena. Ei bine, Gercia a fost si este in continuare o tara imprevizibila, insa acest lucru nu are numai dezavantaje. Bineinteles, se poate profita de acest lucru unde alt undeva daca nu pe piata tranzactiilor, daca nu pe bursa?

Nuntius va pune la dispozitive 4 instrumente, dupa cum urmeaza:

  • Forex – cu siguranta toata lumea a auzit de Forez. Este cea mai populara clasa de active pentru tranzactionarea online. De asemenea, este cea mai lichida piata din lume.
  • Actiuni – incepatorii sunt cei care vor dori sa faca asemenea tranzactii, ei sunt cei care vor incepe prin a urmari cotatiile marilor companii de pe glob.
  • Marfuri – daca sunteti genul de om care investeste pe termen lung, bursa de marfuri este alegerea perfecta pentru dumneavoastra. De asemenea, tranzactionarea marfurilor reduce costurile destul de mari.
  • Indici bursieri – aici e ceva mai complicat, e pentru avansati as putea zice, cei capabili sa citeasca trendul pietelor pe care tranzactioneaza.

Platformele pe care Nuntius le pune la dispozitie sunt in numar de patru: Web Trader, Mobile Trader, Sirix WebTrader si bineinteles, mult doritul Meta Trader 4. Asadar, exista multe optiuni si multe platforme cu care puteti tranzactiona. Optiunile intotdeauna au oferit un plus de profesionalism celor care le-au oferit si din acest motiv inclin sa recomand si eu Nuntius celor care doresc sa tranzactioneze.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here