Cum reusesc jocurile Android sa depaseasca milioane de descarcari

Probabil ca multi dintre voi ati vazut in Google Play acele jocuri care au la activ peste 1 milion de aplicatii. Discutam despre jocurile gratuite precum Soccer Stars de la Miniclip. Jocul e gratuit si se bazeaza pe mici cumparaturi din aplicatie cu ajutorul carora sa te bucuri mai mult de gameplay.

De exemplu poti cumpara bani virtuali cu care sa joci pe mize mai mari sau piese cu emblemele echipelor de fotbal precum Real Madrid, FC Barcelona si asa mai departe. Am studiat cu atentie fenomenul si am reusit sa imi dau seama cu reusesc cei de la Miniclip sa aiba milioane de descarcari pentru absolut toate jocurile lor. Asadar, iata cateva reguli pe care le aplica cei care doresc sa te convinga sa le descarci.

6 metode de a atrage jucatori folosite de developerii jocurilor Android

  • In primul rand, jocul trebuie sa fie absolut gratuit daca discutam despre Romania
  • Thumbnail si poze de prezentare de foarte buna calitate
  • Grafica foarte buna a jocului in sine
  • Gameplay fara buguri capabil sa faca un renume companiei si astfel utilizatorii sa aiba incredere ca vor descarca un joc la fel de bun ca precedentul. Eu am descarcat Soccer Stars dupa ce am jucat 8 Ball Pool by Miniclip cateva luni.
  • Preturi mici pentru cumparaturile facute in joc. De exemplu, Soccer Stars cere 7-15 lei pentru o formatie de genul Real Madrid ceea ce nu mi se pare mult deloc.
  • Decenta cu mesajele push si fortarea popup-urilor. Ce-i prea mult strica. Acestea sunt metodele de a te convinge sa joci mai mult si sa chemi prietenii la joaca, insa nu trebuie sa fie ceva obsesiv.

Leave a Reply