Ce nu-mi place la ING Bank

Am carduri la ING Bank si pot spune ca totul e ok din punct de vedere al colaborarii, mai putin cateva aspecte pe care urmeaza sa le discutam in cele ce urmeaza. O sa fac o lista cu lucrurile care nu-mi plac la aceasta banca, sa-l ia drept critica constructiva cei care ma suna dupa fiecare articol in care discut ING.

5 lucruri care nu-mi plac la ING Bank

  1. Au foarte putine bancomate comparativ cu BCR sau BRD. In Severin sunt doar 6 asemenea aparate concentrate in 3 incinte.
  2. Nu stii niciodata cand functioneaza si cand nu functioneaza bancomatele. Desi am primit promisiuni ca se va rezolva prin implementarea unei functii in aplicatia Android a ING Home Bank, nimic pana acum. Este o functie esentiala pentru ca bancomatele sunt sunt si ghisee prin care depui bani in cont. daca vrei sa depui sau sa retragi nu ai alternativa ghiseelor cum au alte banci si pendularea intre incintele ING in care se afla bancomatele e o pierdere de vreme uriasa. Eu unul am avut bafta sa ma plimb de la incinta 1 la incinta 2 si de la incinta 2 la incinta 3 intrucat 1 si 2 nu functionau.
  3. Aplicatia Home Bank a inceput sa dea rateuri cu mesajele push. Daca pana acum a fost totul ok, de la o perioada incep sa primesc acelasi mesaj push de 2-3 ori pentru aceeasi tranzactie.
  4. Poti sa pui bancnote de 5 lei, dar nu poti sa le mai scoti. La depunere poti sa depui multiplu de 5 si la retragere doar de 10. Nu am inteles niciodata de ce…
  5. Mi s-a intamplat de multe ori sa scot bancnote rupte din bancomat. Stiu ca nu se intampla doar la ING, insa faptul ca oricine poate sa depuna orice in bancomate sporeste riscul de a primi bancnote pe care nimeni nu ti le va accepta la plata.

2 Comments

  1. Cristian May 26, 2018
    • Amiralul May 31, 2018

Leave a Reply