Home Gandurile mele Seriozitatea in grupurile IT de pe Facebook

Seriozitatea in grupurile IT de pe Facebook

362
0

Probabil multi sunteti parte componenta a acestor grupuri. Sunt multe si ca sa spunem de la inceput lucrurilor pe nume, in 99% din cazuri sunt inutile si asta din doua motive principale:

  1. Nu exista adevarati specialisti acolo, doar amatori care mai fac cate una, alta pe la PC
  2. Nu exista seriozitate si respect. Cand cineva posteaza o intrebare e luat la misto

Din punctul meu de vedere, adevaratii specialisti nu stau pe Facebook. Si-au dat seama ca e o pierdere de vreme mai ales sa activeze in grupuri ce nu au un scop bine definit si care efectiv nu servesc la nimic in afara de caterinca si mistocareli. E normal sa se intample, asa doar traim in Romania. De unde tineri cu minte in tara asta cand ei pica bacul in proportie de 70%?

Nu are cum sa existe seriozitate si respect pe internet. Care-i serios si respectuos nu are ce cauta pe Facebook de cat daca are de promovat o afacere. Asta e, in tara asta esti nevoit sa iti promovezi afacerile in acest mediu, sa convingi acesti tineri deloc inteligenti sa cumpere sau sa apeleze la tine in alte scopuri. Cred ca ati inteles ideea: daca exista un grup romanesc, e clar ca nu ajuta si nu are alt scop de cat mistocareala.

Cred ca daca ar exista o olimpiada de mistocareala si rupt in basini, tinerii astia de pe Facebook, pana in 25 de ani, care se caca pe ei de suficienta si glume de 2 lei ar castiga in fiecare an. Astia cu poze ingalbenite de profil, strambe ca doar nu e ok sa tii aparatul drept cand faci poza, ca sa fii cool trebuie sa pui poza pe diagonala, tinerii liberi si frumosi ai tarii noastre sunt cei care ne vor conduce peste cativa ani. Enjoy…

Previous articleS-a schimbat ceva de cand a aparut Telekom?
Next articleLiber la imbulzeala prosteasca si aglomeratie stupida
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here