Home Gandurile mele Ce se intampla cand taranul coclit cu fite de strainatate primeste acces...

Ce se intampla cand taranul coclit cu fite de strainatate primeste acces la net

65
0

Pai incepe sa vanda masina care merge cu… petrol. Cred ca omul e atat de prost ca da in gropi, si da atat de adanc in gropi ca a ajuns si la petrol. Ce-mi plac putoii astia corditi care dupa doua luni de Anglia uita sa mai vorbeasca romaneste. Uita ca in Romania, masina merge cu benzina. Isi cumpara toate cojile pe care englezii le dau aproape moka doar sa scape de ele si cand dupa ce vin cu ele in tara, incep sa le vanda. E ok asa, ne mai amuzam si noi de anunturile lor. Mai radem putin de parvenitii astia pe care dupa doua luni de strainatate nu-i mai cheama Ion ci John.

Pacat ca nu se emancipeaza si la mentalitate coclitii astia. Raman cu fitele de ciobanie si cu haine de firma. Isi cumpara o tigaie de Opel cu volan pe dreapta si n-au bani sa-l mai inscrie si in Romania. Ei pleaca cu gandul ca fac afaceri: sa vina din Anglia cu o masina ieftina pe care o ia la bani de nimic si odata ajunsi in tara sa o vanda sa faca un ciubuc. Adevarul este ca au si gasit ce sa aduca, masina saracului Opel cu motor de 2000 cmc, benzina, cu volan pe invers, numai buna de vandut intr-o tara in care se circula pe partea dreapta a carosabilului.

Nu frate, ca de taranul coclit nu mai scapam noi asa curand, stati linistiti. Oamenii si-au facut planuri de trai lung si nu au de gand sa ne paraseasca de pe planeta asa curand si nici sa se educe la 30 de ani daca pana acum nu au reusit. Pacat ca OLX e atat de simplu de folosit si plin de toate gunoaiele aduse din strainatate. Dar, cum se spune, gunoiul cuiva poate fi aurul altcuiva.

Capture

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here