Ceasul de mana, intre perfectiune si inutilitate

Pentru multi dintre noi, ceasul de mana nu mai face parte de multa vreme dintre accesoriile de zi cu zi si asta din cauza faptului ca si-a pierdut utilitatea. Odata cu aparitia tehnologiei si a ceasurilor digitale implementate in smartphone, calculatoare, oglinzi si multe alte minuni, utilitatea ceasului de mana a devenit egala cu zero.

Nimeni nu se mai uita la mana atunci cand vrea sa afle ora si daca ma intrebati pe mine, piata smarwatsch e un esec din multe puncte de vedere. Cati dintre voi aveti prieteni cu smartwatch? Probabil ca ii numarati pe degete…

Daca nu-i utilitate-n ceas, atunci ce este?

Daca nu-i utilitate atunci este perfectiune. Ceasurile de mana sunt perfecte atunci cand discutam despre marci de renume in industrie precum Atlantic. Ati vazut vreodata cum arata un ceas Atlantic? Click aici sa va convingeti. Linii curbe elegante si stilate, dimensiune perfecta, calitate de constructie de nota 10, materiale de constructie de nota 10+. Asta inseamna Atlantic, asta inseamna perfectiune. Ceasul de mana reprezinta perfectiune daca discutam despre eleganta, gusturi rafinate.

Da, din pacate ceasul de mana a ramas sa se adreseze doar celor cu stil, clasa, capabili sa inteleaga importanta lui lipsita de utilitate. Ceasurile de mana precum cele de aici se adreseaza in special oamenilor de afaceri, oamenilor care lucreaza intr-un mediu business – corporate, celor care apreciaza eleganta si nu in ultimul rand celor care au personalitate. Personalitatea in ziua de azi e pe cale de disparitie din pacate. Tot mai putini indivizi doresc sa ramana la vechile obiceiuri.

Ceasul de mana reprezinta perfectiune pentru ca in sinea sa, este un accesoriu care se aseamana cu omul superior, omul persona, omul care inca stie cine este si ce vrea. Intr-o societate atat de abstracta si lipsita de culoare, o persoana care inca mai poarta ceas poate fi asemanata cu un adevarat curcubeu din punct de vedere al personalitatii. Societatea stearsa, fara contur si cu forme diforme prinde culoare, contur si forma prin prisma oamenilor capabili sa iasa in evidenta cu propria personalitate, fie ea si prin prisma unui simplu ceas de mana de calitate.

Leave a Reply