Piata auto din Severin, intre teapa si preturi ridicole

Mehedintiul, polul prostiei, al teparilor si al lacomiei, altfel nu pot sa transez zona. Targul auto e plin de masini care mai de care mai masluite, anunturile de pe net prezinta numai tigai de Anglia si masini care nu au fost intretinute niciodata de cand au fost cumparate si asa mai departe. Ultima data si singura de fapt, cand am cumparat o masina a fost de la Targu Jiu. Oamenii in alte judete nu sunt atat de absurzi ca cei din Mehedinti la pret si nici nu umbla cu cioara vopsita. Adica sunt de acord ca pe internet sunt foarte multi tepari, prin targurile auto de peste tot sunt masini masluite, insa mi se pare ca Mehedintiu-i fruncea cum se zice.

Ca sa va dau exemple clare, un golf 4 se vinde pe la Timisoara cu 1500e -1600e, la Mehedinti respectiv Drobeta Turnu Severin se cere 1800e-2000e. Aceleasi troace polisate, doar ca la noi in Mehedinti, polul tepei cu autoturisme, sunt mult mai scumpe… Dar, prost nu este cel care cere ci cel care da. Asa ca, sa nu ne mai miram de ce sunt masinile scumpe la noi. Daca oamenii sunt prosti si dau banii, sa fie sanatosi. Pentru 300e diferenta mai bine te urci intr-un autocar si te duci la Timisoara de unde iti cumperi masina mult mai ok de cat ce gasesti prin mizeria asta de targ auto de la noi.

Normal ca preturile sunt mari daca se gasesc fraieri care sa cumpere, nu? Comoditatea si obisnuita de a avea totul la cur ne-a adus in situatia de a fi nevoiti sa cautam masini de vanzare in orice alt judet, numai la noi nu din cauza preturilor foarte mari si a calitatii indoielnice.

Leave a Reply