Home Diverse Profesionistii contabilitatii isi au casa pe www.contabuc.ro

Profesionistii contabilitatii isi au casa pe www.contabuc.ro

21
0

De fiecare data cand ai nevoie de un contabil, trebuie sa cauti pe cel mai bun si asta doar din cauza faptului ca va veni avea vreme in care cunostintele unui contabil de clasa te vor ajuta. Contabilitatea nu este pentru oricine, am mai spus-o si o repet. Desi in ziua de azi oricine poate sa faca o facultate si sa o termine pe spaga, in piata muncii se simte lipsa profesionalismului. Adica nu ai cum sa termini o facultate la ale carei cursuri nu te duci si sa fi si profesionist in adevaratul sens al cuvantului.

Cat de importanta este contabilitatea pentru un SRL care vrea sa creasca

Contabilitatea este destul de importanta si din acest motiv spun ca trebuie sa fim destul de atenti atunci cand alegem persoana cu care colaboram. Bilanturile si legalitatea finantelor nu se lasa pe mana oricui. Nu mergeti niciodata pe recomandarile lui X si Y care intotdeauna isi vor baga prietenii la inaintare chiar daca nu au experienta sau daca nu sunt scoliti in adevaratul sens al cuvantului. Un contabil este precum un medic, constant se pune la punct cu o legislatie schimbatoare, mereu invata.

Unde intalnim profesionisti in contabilitate in adevaratul sens al cuvantului

Adevarati profesionisti in contabilitate veti intalni pe www.contabuc.ro. O firma serioasa cu un site serios. Nu are rost sa va incurcati cu amatorii atata timp cat aveti ocazia sa lucrati cu profesionistii. Am spus intotdeauna ca profesionistii isi fac casa pe internet unde se poate verifica trecutul si modul in care isi trateaza clientii: cu seriozitate sau superficialitate. Internetul ramane din fericire un etalon al dreptatii si al corectitudinii pentru ca de obicei atunci cand cineva e nemultumit, rabufneste pe internet.

De ce e atat de dificil sa ajungi la profesionisti in ziua de azi?

Incerc sa imi aduc aminte daca am printre prieteni contabili si bineinteles ca zaresc unul sau doi printre amintiri. Sunt oameni slab pregatiti, care nu au facut facultatea care sa profeseze ca asa e la noi, la romani, facem facultatea ca sa avem o diploma si sa nu parem fraieri si nestiutori in fata unei societati plina de prejudecati. In ziua de azi e musai sa ai facultate doar cu titlul, sa ai o diploma de atarnat in cui. Asa apar calificatii fara meserie si asa mai departe. problema e ca daca acestia incep sa munceasca, e un calvar sa ii deosebesti de cei care se pricep cu adevarat la contabilitate pentru ca sunt foarte multi.

Cam la asta se rezuma in ziua de azi a cauta un profesionist, la a cauta acul in carul cu fan din pacate. Sunt atat de multi neprofesionisti, oameni care au facut facultatile pentru diplome si atat de putini oameni cu adevarat profesionisti, incat e destul de dificil sa iei o decizie buna. Internetul vine in ajutorul nostru si reuseste sa ofere solutii profesionale pentru cei care sunt dispusi sa plateasca pentru ele. Avem nevoie de profesionisti in contabilitate cu care sa lucram, asta e clar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here