Inca nu ai internet banking? Iata 6 motive care te vor convinge de necesitatea acestui serviciu

Cu totii avem carduri pe la banci, rate de platit, tranzactii de intermediat alias bani de trimis si asa mai departe. In ziua de azi, lucrul cu banca are destul de multe dezavantaje, dintre care cel mai mare dupa parerea mea este statul la coada. Am fost inainte de Craciun pe BCR alaturi de un prieten sa ridice de la Money Gram niste bani trimisi din strainatate de niste rude si am stat 45 de minute la coada in situatia in care se merge cu bon de ordine. Daca as fi avut de platit ceva rate sau transferuri, la fel as fi stat.

Solutia pentru a scapa de cozile ridicole la care trebuie sa stai pentru a primi sau a trimite bani cuiva reprezinta internet banking. Desi multi romani inca nu au incredere in tranzactiile online, temandu-se ca nu cumva cineva sa le fure banii de pe card, lucrurile incep sa se miste in acest sector pentru ca imi vad proprii prieteni care aleg servicii de internet banking de la Banca Transilvania. Au facut o alegere buna si in cele ce urmeaza o sa va prezint cateva motive pentru care si tu ar trebui sa faci acest pas catre “banca virtuala” daca nu l-ai facut deja.

6 motive sa treci la internet banking

  1. Scapi de statul la coada. Din punctul meu de vedere este cel mai important avantaj pe care il ai atunci cand tranzactionezi online.
  2. Ai acces la contul tau bancar, la platile efectuate in trecut, extrase de cont si asa mai departe. Nu trebuie sa mergi la banca pentru a afla situatia contului sau pentru a lua un extras de cont.
  3. Vezi oricand, fara comisioane situatia contului. Te poti loga la orice ora in contul tau sa vezi daca cineva ti-a trimis bani, nu trebuie sa mai mergi la banca pentru aceasta informatie.
  4. Trimiti bani si in afara orelor de program bancar, avand control complet asupra contului din banca, nu esti limitat la intervalul orar 9:00 – 17:00.
  5. Comisioanele sunt foarte mici, cativa lei pe luna. Vi se da un digipass pentru autentificare si cam atat. Cativa lei pe luna compenseaza cu varf si indesat drumurile catre banci pentru informatii si statul la cozi.
  6. Alertele prin SMS sunt extraordinare, primesti mesaj pe telefon de fiecare data cand iti intra bani in cont. astfel, nici nu mai esti nevoit sa te loghezi pe calculator. Cei de la BancaTransilvania.ro  au un asemenea serviciu suplimentar atasat serviciului de internet banking.

Daca cele 6 motive sustinute mai sus nu reprezinta suficient pentru a va convinge, cred ca cel mai simplu ar fi sa incercati totusi pe propria piele acest serviciu de internet banking si astfel sa va lamuriti in persoana daca se merita sau nu. Romanii sunt neam de Toma Necredinciosul, asa ca cea mai buna solutie ramane testarea personala.

Leave a Reply