Home Diverse Cum faci rost de apostile Haga in cel mai scurt timp?

Cum faci rost de apostile Haga in cel mai scurt timp?

143
0

Nu toata lumea umbla prin tribunale, insa cei care au avut de-a face cu justitia romana pana acum si au avut nevoie sa aduca la dosar acte din strainatate, cu siguranta au avut de-a face cu apostila si supralegalizarea. Bine, multi dintre voi nu stiu ce este apostila, asa ca o sa va explic repede in cateva cuvinte. Apostila este  un simplu certificat ce atesta faptul ca actul pe care il duceti la tribunal este oficial si original. De asemenea, apostila poate sa confirme si stampile sau semnaturi de pe anumite acte, nu doar sa confirme originalitatea actului in sine.

Apostila Haga este necesara doar in tarile care au semnat Conventia de la Haga. Printre aceste tari se afla bineinteles si Romania si va sfatuiesc sa nu va incurcati cu oricine daca aveti nevoie de traduceri sau supralegalizare. Puteti sa va duceti in oras la anumite centre speciale de traduceri legalizate, insa s-ar putea sa aveti surprize neplacute cum am avut eu. Mi-au zis ca mi le fac in 3 ore si a durat doua zile. De atunci, m-am orientat catre internet. Am cautat apostile Haga pe internet si am gasit o firma din Bucuresti capabila sa ma serveasca in doar cateva ore. Daca si voi ati avut surprize neplacute cu firmele de traduceri si mai aveti nevoie de supralegalizare, apelati cu incredere la internet. E cel mai bun prieten al vostru cand neseriozitatea celor din oras e un epic fail.

Indiferent din ce tari aveti actele, atata timp cat sunt semnatare ale conventiei de la Haga nu aveti ce sa faceti, trebuie sa le supralegalizati cu apostile Haga. Indiferent ca discutam despre Grecia, Peru, Fiji, Africa de Sud si asa mai departe, daca aveti acte din aceste tari nu e suficient sa le traduceti. Originalitatea lor trebuie sa fie confirmata cu o apostila si cea mai rapida metoda ramane internetul. Academiadetraduceri.ro va pune la dispozitie toate cele necesare in demersurile mai sus mentionate asa ca tot ce va ramane de facut este sa aveti incredere si sa apelati la ei in momentul in care aveti nevoie de apostile Haga.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here