3 motive sa nu te uiti la Vocea Romaniei

Fuse fuse si se duse, se termina si Vocea Romaniei. Anul trecut din cate tin minte s-a terminat mai aproape de Craciun, anul acesta s-a terminat pe 18 decembrie. De castigat, a castigat o doamna al carei nume nu l-am retinut si nici nu ma intereseaza sincer sa fiu dupa ce i-am auzit interpretarea.  Acest spectacol s-a degradat constant de la sezon la sezon si a ajuns anul acesta sa fie cel mai putin interesant dintre toate spectacolele de divertisment transmise.

Eu unul nu am urmarit emisiunea, insa am urmarit pe Youtube prestatiile diversilor concurenti. Plictisit, dezamagit sau neinteresat de intreg spectacolul, am tras si eu o concluzie ce contine cel putin 3 motive pentru care nu ar trebui sa te uiti la Vocea Romaniei, dupa cum urmeaza:

  1. Nu exista calitate. Nu exista concurenti capabili sa cante bine sau jurati care sa poata scoate la iveala ce-i mai bun din ei. Se merge pe o idee de a promova orice, numai sa fie promovat. Publicul roman asimileaza orice si se multumeste cu putin se pare.
  2. La Vocea Romaniei nu trebuie sa candideze togolezi, congolezi, italieni, francezi, ca doar de-aia ii zice Vocea Romaniei. Ce dracului, se terminara romanii din tara si importam straini care sa ne cante si care sa ne castige premiile? Pai la dracu mai facem emisiuni romanesti daca nu avem concurenti?
  3. Nu exista continuitate. Adica bun, X castiga Vocea Romaniei si peste 3 luni nu se mai stie nimic de el. Trofeul acesta incepe sa valoreze mai putin de cat o ceapa degerata se pare, nimeni nu a reusit sa faca o cariera rasunatoare in domeniul muzicii dupa ce a castigat Vocea Romaniei, asa ca de ce sa iti pierzi vremea privind un spectacol fara continuitate?

 

Leave a Reply