Home Gandurile mele Animalele de casa nu prea se impaca cu pomul de Craciun

Animalele de casa nu prea se impaca cu pomul de Craciun

27
0

Pomul de Craciun este de cele mai multe ori atractia principala a Craciunului nu doar pentru noi, si pentru animalele de companie pe care le avem in casa. Eu de exemplu am avut pisici cand eram mic si va garantez ca nici una dintre ele nu a pierdut ocazia darame magnificul pom. In fiecare an trebuia sa cumpar globuri noi, intrucat pisicile lasau in urma nu doar par ci si cioburi. Cainii la fel, au o boala cu pomul daca nu aveti grija sa ii invatati din timp cum sa se comporte cu asemenea “constructie” in sufragerie.

 

Eu unul ma suparam destul de tare cand veneam acasa si gaseam bradul trantit la pamant, cu cioburi sparte prin toata casa si pisicile ascunse pe sub mobila. Da, pisicile cand  fac o prostie realizeaza si se simt destul de vinovate. Si cateii la fel daca ai grija sa ii cresti cu bun simt si respect. Dar, cei mai poti face? Certi cateva minute aratarea demolatoare si cam atat. Nu ai ce sa faci, te apuci si repari bradul, strangi cioburile de pe jos si data viitoare speri sa nu se mai repete. In zadar sper, caci e musai sa se repete treaba.

 

Si uite asa intr-un an, ajungi sa mai ai 3 crengi in brad si 5 globuri dupa ce animalele de companie devasteaza simbolul Craciunului romanesc. In ultimii ani, cand aveam si eu animale de companie prin casa,  incepusem sa cumpar globuri din plastic, sa mai salvez o cheltuiala si cred ca e o idee buna pentru toti cei disperati de animalele de companie in aceasta perioada.

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here