Home Gandurile mele 10 lucruri elementare care se invata la scoala de soferi si de...

10 lucruri elementare care se invata la scoala de soferi si de care proaspetii absolventi nu mai tin cont in secunda doi dupa ce se vad cu permisul in mana

236
0

Scolile de soferi in Romania sunt niste fabrici de facut bani, nu niste scoli in adevaratul sens al cuvantului si spun acest lucru pentru ca efectele proastei pregatiri, combinate cu examenele psihologice facute pe sub mana si zadarnice , se vad in societatea contemporana mai clar ca nicicand. Nicaieri nu vezi incepatori care sa isi bata joc de regulile de circulatie ca in Romania, nicaieri. Dupa ce isi ia permisul parca le ia Dumnezeu mintile si uita de limita de viteza, prioritate si toate cele. Sunt atat de multe defecte ale incepatorilor pe care le vezi pe strada, incat am reusit sa fac chiar un TOP 10:

  1. Nu respecta limita de viteza in localitate
  2. Nu respecta incadrarea pe banda, merg pe mijlocul drumului
  3. Nu acorda prioritate la semafor cand fac la stanga
  4. Nu se incadreaza corect pe benzi la semafor in mod intentionat ca sa se dea in spectacol cand demareaza in tromba depasind pe partea dreapta coloana de mers inainte.
  5. Merg cu muzica data tare, obicei care le distrage atentia
  6. Vorbesc la telefon in timp ce conduc
  7. Nu poarta centura de siguranta
  8. NU SEMNALIZEAZA, asta este una dintre cele mai grave abateri si unul dintre primele lucruri care se invata in scoala.
  9. Nu respecte regulile elementare de prioritate in sensul giratoriu
  10. Isi modifica masina cu lumini si luminite ca sa para ceva OZN desi stiu clar ca nu au voie sa faca acest lucru, riscand sa ramana fara certificat.

Si lista poate continua, insa am ales sa ma opresc la 10. Sunt suficiente lucruri elementare pe care scolile de soferi nu sunt capabile sa le insufle .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here