Cat de hotarat trebuie sa fii ca sa iti faci un tatuaj?

Pai, aparent nu prea hotarat, intrucat toata lumea si-l face. Dar de ce si-l face? Pai pentru ca si-a facut si X sau si-a facut si Y. Ce conteaza ca e permanent si nu se mai ia? Daca este vorba despre o moda de moment il facem cu totii fara sa stam pe ganduri, nu? Pai sincer sa fiu, daca te uiti la cei care se tatueaza in ziua de azi clar nu au ganduri, asa ca pe ce sa stea? Normal ca daca nu te duce mintea nici cat sa treci strada, doar nu o sa poti sa judeci ce inseamna cu adevarat un tatuaj si cand trebuie facut.

Moda asta cu tatuajele a venit de prin State in Europa, apoi din Europa a ajuns pe la noi prin tara unde ca si Black Friday, a fost scoasa din orice context si tavalita prin mocirla. Cei care doresc sa isi faca un tatuaj si sunt oameni sanatosi la cap capabili sa gandeasca, aleg aceasta solutie pentru a marca un episod important din viata lor pe care ori nu doresc sa il uite niciodata, ori din respect pentru ceea ce s-a intamplat doresc imortalizarea sub forma de simbol.

Pai te uiti in jur si vezi tatuaje pe toti samantarii, toti pierde-vara. E la moda si cica fetele pica la picioarele lor daca au tatuaje precum frunza dintr-un copac tomnatic. De asemenea, daca ai ceafa lata cica e semn de pericol suplimentar daca esti tatuat. O imbecilitate… Sa nu mai zic de curvele care isi pun tatuaj deasupra curului sau cine stie prin ce alte zone… Hai bre, ma lasi? Ne curge scuipatul din gura de prosti ce suntem dar ne tatuam si-n varful pulii.

Leave a Reply