1 Decembrie – ziua ipocritilor

Propun schimbarea zilei nationale 1 decembrie in ziua ipocritilor. Eu nu inteleg cum e posibil ca oamenii sa se declare patriotii pulii mele 1 – doar de 1 decembrie si 2 – doar pe Facebook. Terminati ba cu ipocrizia si cu prostia asta ca va doare in cur de tara, poate nici acolo ca daca v-ar durea ati tipa, v-as auzi de aici de la Severin.

De cand pula mea intereseaza pe cineva de tara asta ca sa ne la multianim din sculare-n culcare de 1 decembrie? Nobody gives a shit in realitate, cei care sunt mandri ca sunt romani sunt ori naivi ori prosti. Prefer sa ii numesc naivi, intrucat prostia nu se vindeca niciodata, din naivitate te mai trezesti cand iti da maturitatea cate-un dos de laba (palma)…

Deci, sa ne cacam pe noi de patriotism zilele acestea, sa fim mandri ca suntem romani dupa ce in urma cu cateva zile eram scarbiti de-a dreptul de Romania, incepand cu bomba Colectiv, ca nu pot sa-i zic discoteca din moment ce s-a intamplat ce s-a intamplat si terminand cu marile proteste ale tinerilor frumosi si liberi de prin orase… Acum, tinerii liberi si frumosi sunt mandri ca sunt romani si se bucura precum catelul la os de ziua nationala a Romaniei. Fac pariu ca 95% dintre cei care posteaza cacaturi patriotice pe Facebook habar nu au ce s-a intamplat de fapt pe 1 decembrie in istorie.

Hai bre, ma lasati cu textele astea si cu ipocrizia asta? Nu va mai cacati pe voi ca pute!. Bucurati-va in tihna de ziua libera daca aveti parte de ea si gata. Ca daca ar munci, oamenii n-ar mai avea timp de Facebook. Mai putin Facebook, mai putina ipocrizie si poate ca tara asta va avea vreodata sansa se indrepte.

Leave a Reply