Home Gandurile mele Am cam renuntat la cafea, doar naturala si ceva mai rara

Am cam renuntat la cafea, doar naturala si ceva mai rara

76
0

Nu a fost ceva premeditat, pur si simplu nu am mai baut. Totul a inceput am vreo cateva luni cand m-am luat cu munca de nu mai aveam timp nici sa mananc. Si uite asa am rarit cafelele. Mai faceam cate una la plic pe care o lungeam pana seara la ora 17 cand plecam la alergat. Ma uitam si cana era aproape jumatate. Cred ca pur si simplu nu am mai simtit nevoia de cafea, imi vedeam de treburi si atat. Astazi mai beau cate o cafea agale, mai rar, si numai naturala.

Povesteam intr-un articol trecut despre cafeaua la plic pe care am lasat-o pe fundul canii intr-o zi si pe care nu am mai putut sa o mai dezlipesc de pe cana ulterior. Atat de mult se intarise lichidul ala, incat a fost in zadar sa mai frec la ea chiar si cu apa calda. Nu am inteles ce naiba s-a intamplat acolo, parca era super-glue. De atunci, am renuntat sa mai beau cafea la plic de tot. Cine stie cat de toxice sunt pentru organism. Va dati seama ca poate asa se depun si in interiorul organismului.

Cred ca ar trebui sa renuntati si voi cel putin la cafeaua la plic. Mi se pare atat de chimicalizata, incat e otrava pura. Faceti si voi experimentul, lasati pe fundul canii ceva cafea pentru 24 de ore si o sa vedeti ca nu se mai ia decat dupa un frecus sora cu moartea. Cred ca suntem putin datori ca incercam pe cat posibil sa ne imbunatatim nivelul de trai si asta inseamna implicit o mai buna sanatate. Plicurile sunt ieftine, insa daca veti cumpara o cafea boabe, mai scumpa si o faceti la ibric, o sa fie mult mai sanatoasa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here