Home Diverse Este umidificatorul necesar in camera copilului?

Este umidificatorul necesar in camera copilului?

46
0

Aceasta intrebare cu siguranta o au multi parinti in minte atunci cand aduc pe lume un bebelus, insa sincer sa fiu, noi, parinti nostri, bunicii nostri am crescut bine mersi fara ele si iata ca nu am murit, nu ne-au crescut 3 maini si 4 picioare, nu am orbit si nici nu am capatat afectiuni din cele mai ciudate. Ideea este ca nimic nu se inventeaza pe lumea asta fara un scop si fara un beneficiu, asa ca in cele ce urmeaza o sa incercam sa cautam cele mai puternice argumente pentru care umidificatorul este necesar in camera bebelusului in ziua de azi.

La ce ajuta umidificatorul?

Umidificatorul adauga umezeala in aer si ajuta pe cel mic sa respire mai bine si mai usor. Sinusurile raman umede si se evita astfel si iritatiile. De asemenea medicamentele pentru descongestionarea cailor nazale nu isi mai au rostul intrucat nasucul celui mic nu se mai infunda din orice, fara rost. Umidificatorul este foarte recomandat in perioada cand cel mic este racit si eu unul va pot recomanda unul precum cel de aici. Aveti la dispozitie o gama larga de umidificatoare pe bestkids.ro si aveti de unde alege.

De cate feluri sunt umidificatoarele?

Exista doua feluri de umidificatoare, exista cu abur rece si cu abur cald. Din cate cunosc eu, cele mai sigure sunt cele cu abur rece deoarece nu incalzesc aerul mai mult de cat necesar. Este de preferat sa se pastreze o temperatura cat mai constanta in camera copilului si umidificatorul cu abur cald poate sa faca probleme in acest sens. Intr-un final, umidificatorul are ca scop mentinerea unui grad de umezeala optim in camera si aduce un plus de calitate si confort vietii copilului. Este genul acela de inventie fara de care se poate trai, insa folosindu-l, viata capata calitate. Pot face aceeasi comparatie si cu aparatul de aer conditionat fara de care toata lumea poate trai, insa daca il ai in casa viata se schimba total.

Umidificatoarele sunt genul de produse care nu trebuie sa lipseasca din camera copilului si pana la urma ramane la alegerea voastra ca si parinti daca doriti sa investiti in asa ceva sau nu.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here