Home Gandurile mele Un pas in plus catre izolare

Un pas in plus catre izolare

71
0

In momentul in care au fost ucisi cei care caricaturizau Profetul Mahomed, am spus ca s-a facut un pas catre izolarea Europei si practic a lumii intregi de tot ce inseamna Islam, Siria, Liban, Afganistan, etc… Nu poate exista civilizate in contextul in care niste nebuni omoara oameni nevinovati doar pentru ca au creierele spalate si imbibate cu o religie care interzice drepturile omului.

Au trecut 2000 de ani ca sa avem libertatea pe care o avem astazi si unii vor sa se intoarca la anul 100, cand oamenii erau ucisi cu pietre, biciuiti, etc… Evident ca totul se intampla pe fondul lipsei de educatie. De ce o tara dezvoltata nu a dat nastere fanatismelor religioase? Totul porneste de la educatie, cu cat oamenii sunt mai slab dezvoltati intelectual cu atat sunt mai simplu de manipulat.

S-a mai facut un pas catre izolarea Islamului de Europa, s-a mai facut un pas in cresterea nivelului de ura dintre crestini si musulmani, ura care nu se va rezolva pana cand nu se va obtine aceasta izolare despre care va povesteam mai devreme. Daca chiar nu se poate trai in siguranta, acolo se va ajunge inevitabil. Avem nevoie de liniste si pace pentru a evolua, nu de niste razboaie imaginare.

Acest razboi islamic nu duce nicaieri, oamenii se indeparteaza din ce in ce mai mult de adevar. Care este adevarul? Oamenii vor pace, nu razboaie, nu retrogradare cu 2000 de ani, nu supunere pentru niste reguli cu care nu au avut niciodata de-a face. Acel val de imigranti primit de Europa, a fost o mare greseala si cred ca se observa rezultatele acelei greseli in momentul acesta, cand sute de oameni nevinovati mor din cauza unor oameni nebuni ce duc un razboi imaginar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here